Turun Pohjola Sairaala harjakorkeuteen

Helsingintien varteen kohoava Turun Pohjola Sairaala valmistautuu avaamaan ovensa keväällä 2018.

Turun Pohjola Sairaalan harjakaisia vietettiin lokakuussa. Vähitellen rakennuksessa päästään valmistelemaan myös sisätiloja käyttökuntoon.

Toukokuussa 2018 avautuva Turun Pohjola Sairaala tarjoaa laajan valikoiman palveluja sekä henkilö- että yritysasiakkaille pankista tai vakuutusyhtiöstä riippumatta. Sairaalasta löytyvät sujuvien vastaanottopalvelujen lisäksi ortopedia, päiväkirurgia, kuvantamisen yksikkö, laboratoriopalvelut, työterveyshuolto, kuntosali ja tapaturmapäivystys.

Pohjola Sairaalan toiminnassa korostuu asiakaskokemus sekä lyhyt hoitoketju. Hoito alkaa välittömästi ja kaikki palvelut ovat tarjolla sujuvasti saman katon alla. Tällä hetkellä hoitoketju Pohjola Sairaaloissa on noin 20 päivää keskimääräistä lyhyempi.

Sairaalassa työskentelee arkisin myös OP Vakuutuksen korvauspalvelu, joten OPn vakuutusasiakkaana saat korvauspäätöksen heti.

Tutustu Pohjola Sairaalaan verkossa http://pohjolasairaala.fi

Tuoreimmat
Totta vai tarua? 8 väitettä kyberturvallisuudesta
CGI:n kyberturvallisuuskonsultti Jyrki Huhta katkoo vääriltä tietoturvauskomuksilta siivet.
Kim Heiniö: Trendien mukana täytyy kehittyä jatkuvasti
Ravintoloitsija Kim Heiniö jakaa videolla vinkkinsä, miten pysyä mukana ravintola-alan trendeissä.
Kuinka kasvattaa lapsesta fiksu rahankäyttäjä?
Käteisen käyttö vähenee ja digitaalinen raha on tätä päivää myös yhä nuoremmille lapsille. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapselle hankitaan oma maksukortti onkin hyvä opettaa lapselle...
Tarinoita ja tahtoihmisiä
Satavuotiasta Suomea juhlittiin ansaitusti viime vuonna. Tänään juhlitaan keskisuomalaista yrittäjyyttä, kun perinteinen maakunnallinen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja sidosryhmät Jyväskylän...

OP sosiaalisessa mediassa