Satu Astala aloitti Turun Seudun OPKK:n toimitusjohtajana

Turun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty OTK, eMBA, LKV Satu Astala.

Hän siirtyi uuteen tehtäväänsä Turun Seudun Osuuspankista, jossa toimi henkilöasiakasliiketoiminnan asiakkuus- ja myyntijohtajana. Elokuussa uudessa tehtävässään aloittanut Astala tarttui OPKK:n ruoriin innolla. Siirtymistä helpottaa, että yhtiö ja suuri osa sen henkilökunnasta olivat hänelle jo osittain tuttuja monipuolisen yhteistyön kautta sekä Astalan aiemman välitysalalla tekemän työjakson myötä.

Satu Astala näkee välitysalan olevan suuressa murroksessa finanssialan rinnalla ja asiakkaiden odotusten kasvavan jatkuvasti.

– Asiakaskokemuksen merkitys sekä sähköisten palvelu- ja viestintäkanavien tärkeys kasvavat koko ajan. Turun Seudun OPKK:ssa on monipuolinen ja osaava tiimi, jonka kanssa lähden innolla tekemään työtä ja suuntaamaan yhdessä rohkeasti kohti tulevia muutoshaasteita.

– Meidän on kuunneltava asiakasta ja toimintaympäristöä ja oltava jatkuvasti hereillä siitä, mitkä asiat tällä hetkellä ovat pinnalla yhteiskunnassa ja asiakkaiden omassa arjessa. Parhaat ja luovimmat ratkaisut syntyvät usein näiden tekijöiden summana – ja rakkaudesta asiakkaaseen.

Astala korostaa, että finanssiala ja välitystoiminta liittyvät tiiviisti laajempaan asumisen palveluiden kokonaisuuteen.

– Kotiin ja asumiseen liittyy valtava toimijoiden verkosto, jossa on tilaa palveluinnovaatioille. On aika puhua ennemminkin asumisen palveluista kuin pelkästä välitystoiminnasta. Uskon, että OPn tavoite muuntautua monialaiseksi palveluyritykseksi tuo koko alalle paljon uutta, johon tartun innolla.

Turun Seudun OP-Kiinteistökeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Mauri Sirén jäi eläkkeelle pitkän ja ansiokkaan välitysalalla tehdyn uran jälkeen.

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa