Satu Astala aloitti Turun Seudun OPKK:n toimitusjohtajana

Turun Seudun OP-Kiinteistökeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty OTK, eMBA, LKV Satu Astala.

Hän siirtyi uuteen tehtäväänsä Turun Seudun Osuuspankista, jossa toimi henkilöasiakasliiketoiminnan asiakkuus- ja myyntijohtajana. Elokuussa uudessa tehtävässään aloittanut Astala tarttui OPKK:n ruoriin innolla. Siirtymistä helpottaa, että yhtiö ja suuri osa sen henkilökunnasta olivat hänelle jo osittain tuttuja monipuolisen yhteistyön kautta sekä Astalan aiemman välitysalalla tekemän työjakson myötä.

Satu Astala näkee välitysalan olevan suuressa murroksessa finanssialan rinnalla ja asiakkaiden odotusten kasvavan jatkuvasti.

– Asiakaskokemuksen merkitys sekä sähköisten palvelu- ja viestintäkanavien tärkeys kasvavat koko ajan. Turun Seudun OPKK:ssa on monipuolinen ja osaava tiimi, jonka kanssa lähden innolla tekemään työtä ja suuntaamaan yhdessä rohkeasti kohti tulevia muutoshaasteita.

– Meidän on kuunneltava asiakasta ja toimintaympäristöä ja oltava jatkuvasti hereillä siitä, mitkä asiat tällä hetkellä ovat pinnalla yhteiskunnassa ja asiakkaiden omassa arjessa. Parhaat ja luovimmat ratkaisut syntyvät usein näiden tekijöiden summana – ja rakkaudesta asiakkaaseen.

Astala korostaa, että finanssiala ja välitystoiminta liittyvät tiiviisti laajempaan asumisen palveluiden kokonaisuuteen.

– Kotiin ja asumiseen liittyy valtava toimijoiden verkosto, jossa on tilaa palveluinnovaatioille. On aika puhua ennemminkin asumisen palveluista kuin pelkästä välitystoiminnasta. Uskon, että OPn tavoite muuntautua monialaiseksi palveluyritykseksi tuo koko alalle paljon uutta, johon tartun innolla.

Turun Seudun OP-Kiinteistökeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Mauri Sirén jäi eläkkeelle pitkän ja ansiokkaan välitysalalla tehdyn uran jälkeen.

Tuoreimmat
Totta vai tarua? 8 väitettä kyberturvallisuudesta
CGI:n kyberturvallisuuskonsultti Jyrki Huhta katkoo vääriltä tietoturvauskomuksilta siivet.
Kim Heiniö: Trendien mukana täytyy kehittyä jatkuvasti
Ravintoloitsija Kim Heiniö jakaa videolla vinkkinsä, miten pysyä mukana ravintola-alan trendeissä.
Kuinka kasvattaa lapsesta fiksu rahankäyttäjä?
Käteisen käyttö vähenee ja digitaalinen raha on tätä päivää myös yhä nuoremmille lapsille. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapselle hankitaan oma maksukortti onkin hyvä opettaa lapselle...
Tarinoita ja tahtoihmisiä
Satavuotiasta Suomea juhlittiin ansaitusti viime vuonna. Tänään juhlitaan keskisuomalaista yrittäjyyttä, kun perinteinen maakunnallinen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja sidosryhmät Jyväskylän...

OP sosiaalisessa mediassa