Poimi Turun Seudun OPKK:n edut käyttöösi

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana saat Turun Seudun OPKK:sta monia rahanarvoisia etuja.

Harkitsetko asunnon ostamista tai myyntiä? Tiesitkö, että Turun Seudun OP-Kiinteistökeskuksesta saat laajan ja tasokkaan palveluvalikoiman lisäksi myös monia ainoastaan OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille kuuluvia etuja?

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen Turun Seudun OPKK:n välityspalkkiosta. Omistaja-asiakkaanamme saat myös ilmaisen 3D-esittelyn asunnostasi myyntitoimeksiannon yhteydessä.

Turun Seudun OPKK:n myyntitoimeksiantoihin sisältyvät aina ammattikuvaus, 3D-pohjakuvat sekä laaja näkyvyys. Myös tunnin maksuton sisustuskonsultaatiokäynti sisältyy toimeksiannon hintaan. Osassa kohteista voit saada esittelyyn mukaan maksuttoman ilmakuvauksen.

Omistaja-asiakkaanamme voit lisäksi käyttää sinulle kertyneitä OP-bonuksia OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen. Bonuksia käytetään esimerkiksi välityspalkkioon, arviointipalkkioon, vuokrattavan asunnon toimeksiantopalkkioon tai OPKK:ssa tehtävien kauppakirjojen palkkioon.

Kun valitset asuntokauppojen kumppaniksesi OP-Kiinteistökeskuksen, voit olla varma siitä, että asuntosi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuolisen osaamisen ja palveluvalikoiman sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Viime vuonna noin 60 000 suomalaista valitsi OP-Kiinteistökeskuksen kumppanikseen elämänsä suurissa kaupoissa.

Tuoreimmat
Iso ketju jäi toiseksi ‒ franchaising-yrittäjyys vaihtui omaan myymälään
Kymmenen vuotta Musti ja Mirri -ketjussa franchising-yrittäjänä vakuutti Maarit Karhu-Teiskosen siitä, että yrittäjyys on hänen juttunsa. Lopulta hänestä tuli kuitenkin yksityisyrittäjä.
Mitä pakkaat jääkiekon nuorten MM-kisoihin mukaan, Miro Heiskanen?
Jääkiekon nuorten MM-kisat pelataan 26.12.2017-6.1.2018 Yhdysvaltojen Buffalossa. Nuoret Leijonat starttasivat MM-leirityksen Vallilassa OPn tiloissa 15.12. Yksi joukkueen jäsenistä on Miro...
Miten saada rahaa?
Google listasi juuri trendaavimmat hakunsa vuodelta 2017. Henkilökategoriassa voiton vei edesmennyt presidentti Mauno Koivisto, mutta kiinnostavimmat asiat löytyivät hakukoneelta kysytyistä...
Korkoa korolle -ilmiö: tunnetko jo automaatin, joka moninkertaistaa säästösi?
Oletpa kaksi-, kolme- tai nelikymppinen, ehdit vielä kartuttaa muhkean säästöpotin, kun annat korkoa korolle -ilmiön tehdä työn. Asiantuntija kertoo, miten onnistut.

OP sosiaalisessa mediassa