Omistaja-asiakas, vaikuta OP Turun Seudun joulun lahjoitusteemaan!

Liity mukaan omistaja-asiakasyhteisöön ja jaa hyvää mieltä kanssamme.

Joulu on hyvien tekojen aikaa. Me OP Turun Seudussa toivomme, että sinä jaat tulevana jouluna hyvää mieltä kanssamme. Siksi kutsumme omistaja-asiakkaitamme vaikuttamaan vuoden 2017 joulun lahjoitusteemamme valintaan.

Mille paikalliselle tärkeällä kohteelle sinä haluaisit meidän antavan vuoden 2017 joululahjoituksemme? Onko valintasi vähävaraiset lapsiperheet, syrjäytymisvaarassa olevat nuoret, vanhustyö, mielenterveystyö vai luonnonsuojelu?

Tule mukaan omistaja-asiakasyhteisöön http://uusi.op.fi/yhteiso ja vastaa joululahjoitusta koskevaan kyselyymme. Aikaa se vie vain pari minuuttia, mutta tuo hyvää joulumieltä jo lokakuussa. Vastausaikaa on 31.10. saakka. Tavataan omistaja-asiakasyhteisössä!

Tuoreimmat
Rahala-blogi – Miten minusta tuli sijoittaja
Sijoittaminen ei kuulu vain harvoille ja valituille massimiehille. Se on jokaisen naisen ja miehen perusoikeus, sillä vaurastumisesta hyötyy niin ihminen itse kuin ympäröivä maailmakin.
Suomalainen viljelytekniikka voi auttaa viemään perunan avaruuteen
Ilmaperuna oli aluksi pelkkä humoristinen heitto. Kahdeksassa vuodessa Suomen Siemenperunakeskus on kuitenkin kehittänyt siitä vakavasti otettavan tuotteen.
Valtio tukee sähköauton ostoa ja tuo romutuspalkkion takaisin – Lue miten pääset osalliseksi rahapotista
Romutuspalkkio ja sähköautojen hankintatuki astuivat voimaan vuoden vaihteessa. Ympäristöystävällisempää autoilua tuetaan yhteensä 14 miljoonalla eurolla neljän vuoden aikana.
Lompakko kesäkuntoon – vältä rahariidat parisuhteessa
Rahankäyttö on yksi tyypillisimpiä parien riidanaiheita. Kun keskustelette avoimesti näistä neljästä rahankäyttöön liittyvästä asiasta, on helpompi olla reilu puolin ja toisin jo reilusti ennen kesää.

OP sosiaalisessa mediassa