Hyvää mieltä itselle ja tarvitseville

Joulu on hyvien tekojen juhlaa. Turun seudulla voit jakaa hyvää mieltä apua tarvitseville ja saada samalla ripauksen joulutunnelmaa myös itselle osallistumalla nyt starttaaviin joulukeräyksiin. Valitse omasi ja ota joulumielestä koppi!

Turun ja Kaarinan seurakuntien Lahja lapselle -keräys jakaa jouluiloa taloudellisten vaikeuksien kanssa kamppaileviin lapsiperheisiin. Keräyksessä lapset ja nuoret ovat saaneet kertoa itse oman lahjatoiveensa, jonka lahjoittajat hankkivat ja toimittavat seurakuntiin paketoitavaksi. Keräyksessä on mukana sata vapaaehtoista, jotka pyörittävät mm. toiveiden välittämistä, lahjojen vastaanottoa ja paketointia sekä niiden kuljettamista seurakuntiin. Moni OPlainenkin on löytänyt tästä keräyksestä oman vapaaehtoispestinsä. Pyydä oma lahjatoiveesi 23.-28.11. verkossa tai soita p. 040 341 7660 arkisin klo 11-16.

Perinteinen Turun alueen Joulupuu-keräys rantautuu OP BioCityyn 27.11. Nouda pakettikortti joulupuusta, ja saat tietää lahjan saajan iän ja sukupuolen. Hanki ja paketoi sopiva lahja ja toimita se joulupuun alle 10.12. mennessä. OP BioCity on avoinna ma-pe klo 11-14. Keräyksen toteuttavat Turun alueella Mothers in Business -yhdistys ja Turun sosiaalitoimi. Tutustu kaikkiin keräyspaikkoihin Turun seudulla.

Hope ry. kerää Hansakorttelissa joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille 25.11.-17.12. Keräykseen toivotaan uusia ja käyttämättömiä, valmiiksi paketoituja lahjoja. Vinkkejä lahjoista ja lasten lahjatoiveista saat poikkeamalla Hansan keräyspisteessä, joka on avoinna ke klo 10-14, to ja pe klo 14-18 ja la-su klo 12-18. Lue lisää keräyksestä.

Jos ylimääräisen lahjan hankinta tuntuu joulukiireiden keskellä työläältä, voit jakaa joulumieltä lapsiperheisiin myös helposti Hyvä joulumieli -keräyksen kautta. Suomen Punaisen Ristin ja MLL:n yhteisessä keräyksessä jaetaan lahjakortteja ruokatarvikkeisiin Suomessa asuville vähävaraisille lapsiperheille. Osallistu sopivaksi katsomallasi summalla keräystilille FI17 1596 3000 2020 20 (kirjoita viestikenttään HJM), lahjoituspuhelimella 0600-16555 (10,01 €/puhelu + pvm) tai lähettämällä viestin HJM numeroon 16499 (10 €). Tutustu tarkemmin keräykseen.

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa