Helpota elämääsi verkossa

Lainan hakeminen, reseptin uusiminen, passin tilaaminen, veroprosentin muuttaminen. messuilla tai konttorissa! Moni asia helpottuu, kun käytössäsi ovat verkkopalvelutunnukset. Tukea sähköisten pankki- ja vakuutuspalvelujen sekä tunnusten käyttöön saat tarvittaessa omasta osuuspankistasi.

Verkossa hoituu moni arkinenkin asia

Verkkopalvelutunnukset tuovat apua kaikenikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten arkeen. Niiden avulla voi pankki- ja vakuutusasioiden lisäksi esimerkiksi maksaa verkko-ostoksia sekä asioida monien eri palveluntarjoajien kanssa. Esimerkiksi Kelan, poliisin tai veroviraston kanssa asiointi onnistuu kätevästi verkkopalvelutunnusten avulla. Myös monet terveyspalvelut ovat käytössäsi niiden avulla.

Sähköiset palvelut OmaKanta ja eTerveyspalvelut tuovat terveyspalvelut verkossa kaikkien ulottuville. Pääset esimerkiksi turvallisesti tutustumaan vaikkapa omiin terveystietoihisi tai uusimaan reseptejä verkossa. OP Turun Seudun väki oli keväällä mukana Auta! -hankkeessa opastamassa terveyspalvelujen käyttöä yhdessä Turun kaupungin kanssa.

OP pyrkii kehittämään omia digitaalisia palveluitaan jatkuvasti sellaisiksi, että ne olisivat asiakkaille mahdollisimman helppokäyttöisiä. Esimerkiksi uudessa op.fi-palvelussa on erityisesti panostettu helppokäyttöisyyteen ja asiakaskokemukseen, jotta asiointisi kanssamme olisi mahdollisimman sujuvaa.

Verkkopalvelutunnukset ovat identiteetin jatke

Muistathan, että OPn verkkopalvelutunnukset ovat henkilökohtaisia vahvoja sähköisiä tunnistusvälineitä eli henkilöllisyystodistuksesi verkossa. Älä siis luovuta tunnuksiasi kenellekään, älä edes perheenjäsenillesi. Verkkopankkitunnuksia saa käyttää vain se henkilö, joka on allekirjoittanut pankissa oman verkkopalvelusopimuksen. Jos hoidat pankkiasioita esimerkiksi puolisosi tai iäkkäiden vanhempiesi puolesta heidän verkkopalvelutunnuksillaan, asiointitapaa on syytä muuttaa. Tunnusten haltija voi esimerkiksi antaa sinulle valtuutuksen käyttää omaa tiliään niin, että tili on käytettävissä sinun verkkopalvelussasi, eli henkilökohtaisilla OP-verkkopalvelutunnuksillasi. Tällä tavalla on mahdollista hoitaa esimerkiksi iäkkään raha-asioita hänen edunvalvojanaan. Ota yhteyttä pankkiisi, niin jutellaan vaihtoehtoisista tavoista hoitaa läheisesi asioita.

Digitukea pankista

Tarvitsetko tukea digitaalisten pankki- ja vakuutuspalvelujen käyttöön? Oletko harkinnut omia verkkopalvelutunnuksia, mutta kynnys tuntuu liian korkealta? Tule juttelemaan lähimpään pankkikonttoriisi, niin etsitään yhdessä sinulle paras tapa asioida. Opastamme sinua mielellämme kaikissa sähköisiin pankkipalveluihin liittyvissä kysymyksissä kaiken asiointisi yhteydessä. Voit ottaa mukaan oman laitteesi tai voimme testata palveluja pankin laitteilla. Henkilökohtaisten tunnusten sijaan palvelujen käyttöä voi harjoitella kanssamme tai kotioloissa myös pankin testitunnuksilla.

Tuoreimmat
Paras päivä aloittaa sijoittaminen on tänään – laadi sijoittajaprofiilisi nyt verkossa
Paras päivä aloittaa sijoittaminen on tänään – laadi sijoittajaprofiilisi nyt verkossa
Oletko sijoittaja tai kiinnostunut sijoittamisesta? Täytä oma sijoittajaprofiilisi op.fi:ssä. Sijoittajaprofiilin avulla selvitämme, millainen sijoittaja olet ja voimme tarjota juuri sinulle...
Saippuakauppiaaksi alakoulussa? Pikkuyrittäjät-ohjelma opettaa taloustaitoja koululaisille
Saippuakauppiaaksi alakoulussa? Pikkuyrittäjät-ohjelma opettaa taloustaitoja koululaisille
Yrittäjyyskurssit opettavat lapsille ja nuorille paitsi yritteliäisyyttä myös talouden hallintaa ja rahan arvoa.
Näin tunnistat sydänkohtauksen – lievät oireet sekoittuvat joskus närästykseen
Näin tunnistat sydänkohtauksen – lievät oireet sekoittuvat joskus närästykseen
Tiedätkö mistä oireista tunnistat sydänkohtauksen? Sydäninfarktin sattuessa jokainen minuutti on arvokas – näin toimit oikein.
Henkka Hyppönen: "Muutos vaatii itsensä kuuntelua ja emotionaalista hyppyä"
Henkka Hyppönen: "Muutos vaatii itsensä kuuntelua ja emotionaalista hyppyä"
Muutoksen aikaansaaminen vaatii paitsi itsensä kuuntelua, myös ajatusten jakamista muiden kanssa.

OP sosiaalisessa mediassa