Aki Ahonen OP Turun Seudun asiakkuus- ja myyntijohtajaksi

Turun Seudun henkilöasiakasliiketoiminnan asiakkuus- ja myyntijohtajaksi on valittu KTT Aki Ahonen.

Elokuussa uudessa tehtävässään aloittanut Ahonen siirtyi OP Turun Seutuun OP Ryhmäohjauksen organisaatiosta, jossa hän on vastannut OP Ryhmän Henkilöasiakasmyynnin tuesta.

Aiemmin hän on toiminut muun muassa myyntijohtajana Pohjola Vakuutuksen Läntisellä alueella sekä liiketoiminnan kehittämispäällikkönä OPssa. Ahonen kuvaa itseään positiiviseksi joukkuepelaajaksi, jolla on taito saada ympärillään olevat ihmiset innostumaan ja rohkeutta laittaa itsensä täysillä peliin:

– On hienoa päästä luotsaamaan uutta joukkuetta ja kehittämään OP Turun Seudun henkilöasiakasliiketoimintaa, hän sanoo.

Tuoreen asiakkuus- ja myyntijohtajan vapaa-ajan täyttävät perhearki, urheilu ja musiikki sekä kesällä veneily. Twitteristä Akin löytää tunnuksella @AksuAhonen.

Tuoreimmat
Tulevaisuutta rakennetaan puun varaan
Puurakentamisen suosio kasvaa hinnasta huolimatta. Suosiota vauhdittavat erityisesti julkinen rakentaminen ja puukerrostalot. Joensuuhun on suunnitteilla Suomen korkein kerrostalo.
Koukuttavaakin koukuttavammat työmatkat
Merja Naroma kulkee saaressa sijaitsevaan toimistoonsa laivalla. Martti Virtanen taas ajaa autolla, jonka hän pistää työpäivän päätteeksi latauspistokkeeseen.
Hyvää mieltä itselle ja tarvitseville
Joulu on hyvien tekojen juhlaa. Turun seudulla voit jakaa hyvää mieltä apua tarvitseville ja saada samalla ripauksen joulutunnelmaa myös itselle osallistumalla nyt starttaaviin joulukeräyksiin....
Omistaja-asiakas, tervetuloa joulukonserttiin!
OP Turun Seudun perinteinen joulukonsertti kutsuu omistaja-asiakkaita Mikaelinkirkkoon nauttimaan jouluisista sävelistä.

OP sosiaalisessa mediassa