Turku

Näin bisnesenkeli tunnistaa startup-menestyjän
Enkelisijoittajat Petteri Lehmuskoski ja Timo Ketonen kertovat, mitä tarvitaan aloittavan yrityksen menestykseen, mistä menestyjän tunnistaa ja millaisia ovat aloittavan yrittäjän pahimmat virheet.
OIKAISU Turun Seudun OP Lehti 2/2017
Uusimassa Turun Seudun OP Lehdessä 2/2017 on virhe sivun 37 eduissa. Samppalinnan ja Turun Musiikkijuhlien eduissa on tapahtunut sekaannus, jonka seurauksena lehteen ovat päätyneet virheelliset...
Maailma on myös pienen yrityksen leikkikenttä
Kaarinalainen perheyritys Toygroup Oy Finland on pystyttänyt sisäleikkipaikkoja Suomeen jo vajaat kolmekymmentä vuotta. Nyt yritys on hypännyt tuntemattomaan, kohti kansainvälisiä markkinoita.
Salossa yrittäminen on kannattanut
Kaupunki ja paikalliset yrittäjät ovat onnistuneet paikkaamaan Microsoftin jälkeensä jättämän tyhjiön.
Smooth it kasvoi kouluprojektista shop-in-shop-yritykseksi
Mistä on hyvä smoothie tehty? Uskalluksesta, ennakkoluulottomuudesta ja ystävyydestä, kertovat Smooth it -yrittäjät Lina Toivonen ja Irina Nurmi.
2 yrittäjää kertoo: Palkkatyö, yrittäjyys vai kummatkin?
Jukka Saksi ja Otso Rasimus ovat pallotelleet yrittäjyyden ja palkkatyön välillä. Nyt he kertovat, miksi näin on käynyt.
Asiantuntija auttaa perintö- ja testamenttisuunnittelussa
OP Turun Seudun lakipalveluiden asiantuntijat ovat apunasi kaikissa perintö- ja testamenttisuunnitteluun liittyvissä asioissa.
Hiiop! haastaa tekemään hyvää
Turun seudulla hiiop100.fi tarjoaa lukuisia vapaaehtoistyön paikkoja. Aira ja Anna-Kaisa löysivät jo omansa.
Luottavaisin mielin vuoteen 2017
Pankkimme sai viime vuonna ennätykselliset yli 4700 uutta omistaja-­asiakasta. Nyt meitä on jo yhteensä noin 83 500. Jokainen omistaja-asiakkaamme on meille tärkeä ja siksi haluankin kiittää sekä...