Menestytään ja tehdään hyvää – yhdessä

Meillä menee vahvasti: olemme ykkösiä niin yrityskuvaltamme kuin asiakastyytyväisyydessä. Tätä tutkimustulosta vahvistaa viime vuoden tuloksemme, sillä asiakkaiden ja uusien omistaja-asiakkaiden määrän kasvu oli historiallisen suuri.

Viime vuosi oli monella tapaa erityinen. Liikevoittomme 36,4 miljoonaa euroa oli noin kolmanneksen suurempi kuin edellisvuonna. Ainutlaatuisessa yhteisöllisessä roolissamme teimme merkittäviä lahjoituksia Tampereen yliopistoille, lapsille ja ikäihmisille sekä lahjoitimme nuorille kesätyöpaikkoja paikallisissa yhdistyksissä.

OP osoitti olevansa muutakin kuin finanssijätti. Pohjola Sairaala hoitaa terveyttämme nyt Helsingin lisäksi Tampereella, ja OP Kulku tarjoaa ekologisia sähköautoja käyttöömme uudenlaisella palvelukonseptilla. Uusia avauksia tulee jatkossa lisää.

Ehkä siksi meistä on pidetty – emme pelkää uudistua, mutta meillä on sydän paikallaan. Hyvän tekeminen on iso osa tarinaamme myös tänä vuonna, kun Suomi juhlii satavuotista itsenäistä taivaltaan. Haastan sinutkin mukaan tekemään hyvää. Siihen uusi vapaaehtoistyötä helpottava palvelumme Hiiop100.fi tarjoaa erinomaiset puitteet.

Mikko Rosenlund

toimitusjohtaja

OP Tampere

@MikkoRosenlund 

Tuoreimmat
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
OP Helsingin kumppanitapahtumiin kuuluvat viime vuoden tapaan kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali Flow Festival, junioripelaajien jalkapalloturnaus Helsinki Cup ja tubettajatapahtuma Tubecon.
Permanent på stugan
Permanent på stugan
Paret Lyytikäinen flyttade till stugan för fjorton år sedan, Hannu Hyvärinen förbereder för närvarande sin egen flytt. En ändring av användningsändamålet för en fritidsbostad kräver samarbete med...
Alkuvuosi jakoi yhtiöt Helsingin pörssissä selviin voittajiin ja häviäjiin
Alkuvuosi jakoi yhtiöt Helsingin pörssissä selviin voittajiin ja häviäjiin
Maailmantalous on ollut yhä kasvu-uralla, ja loppuvuoden kehitys näyttää vielä samansuuntaiselta. Helsingin pörssissä hajonta alkuvuoden tuloskehityksessä on ollut suurta.
Henri Alen: "Tuhlaajapuoli näkyy ruokakaupassa"
Henri Alen: "Tuhlaajapuoli näkyy ruokakaupassa"
Kokki Henri Alén on joskus pienissä hankinnoissa naurettavan säästeliäs.

OP sosiaalisessa mediassa