Menestytään ja tehdään hyvää – yhdessä

Meillä menee vahvasti: olemme ykkösiä niin yrityskuvaltamme kuin asiakastyytyväisyydessä. Tätä tutkimustulosta vahvistaa viime vuoden tuloksemme, sillä asiakkaiden ja uusien omistaja-asiakkaiden määrän kasvu oli historiallisen suuri.

Viime vuosi oli monella tapaa erityinen. Liikevoittomme 36,4 miljoonaa euroa oli noin kolmanneksen suurempi kuin edellisvuonna. Ainutlaatuisessa yhteisöllisessä roolissamme teimme merkittäviä lahjoituksia Tampereen yliopistoille, lapsille ja ikäihmisille sekä lahjoitimme nuorille kesätyöpaikkoja paikallisissa yhdistyksissä.

OP osoitti olevansa muutakin kuin finanssijätti. Pohjola Sairaala hoitaa terveyttämme nyt Helsingin lisäksi Tampereella, ja OP Kulku tarjoaa ekologisia sähköautoja käyttöömme uudenlaisella palvelukonseptilla. Uusia avauksia tulee jatkossa lisää.

Ehkä siksi meistä on pidetty – emme pelkää uudistua, mutta meillä on sydän paikallaan. Hyvän tekeminen on iso osa tarinaamme myös tänä vuonna, kun Suomi juhlii satavuotista itsenäistä taivaltaan. Haastan sinutkin mukaan tekemään hyvää. Siihen uusi vapaaehtoistyötä helpottava palvelumme Hiiop100.fi tarjoaa erinomaiset puitteet.

Mikko Rosenlund

toimitusjohtaja

OP Tampere

@MikkoRosenlund 

Tuoreimmat
Totta vai tarua? 8 väitettä kyberturvallisuudesta
CGI:n kyberturvallisuuskonsultti Jyrki Huhta katkoo vääriltä tietoturvauskomuksilta siivet.
Kim Heiniö: Trendien mukana täytyy kehittyä jatkuvasti
Ravintoloitsija Kim Heiniö jakaa videolla vinkkinsä, miten pysyä mukana ravintola-alan trendeissä.
Kuinka kasvattaa lapsesta fiksu rahankäyttäjä?
Käteisen käyttö vähenee ja digitaalinen raha on tätä päivää myös yhä nuoremmille lapsille. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapselle hankitaan oma maksukortti onkin hyvä opettaa lapselle...
Tarinoita ja tahtoihmisiä
Satavuotiasta Suomea juhlittiin ansaitusti viime vuonna. Tänään juhlitaan keskisuomalaista yrittäjyyttä, kun perinteinen maakunnallinen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja sidosryhmät Jyväskylän...

OP sosiaalisessa mediassa