Menestytään ja tehdään hyvää – yhdessä

Meillä menee vahvasti: olemme ykkösiä niin yrityskuvaltamme kuin asiakastyytyväisyydessä. Tätä tutkimustulosta vahvistaa viime vuoden tuloksemme, sillä asiakkaiden ja uusien omistaja-asiakkaiden määrän kasvu oli historiallisen suuri.

Viime vuosi oli monella tapaa erityinen. Liikevoittomme 36,4 miljoonaa euroa oli noin kolmanneksen suurempi kuin edellisvuonna. Ainutlaatuisessa yhteisöllisessä roolissamme teimme merkittäviä lahjoituksia Tampereen yliopistoille, lapsille ja ikäihmisille sekä lahjoitimme nuorille kesätyöpaikkoja paikallisissa yhdistyksissä.

OP osoitti olevansa muutakin kuin finanssijätti. Pohjola Sairaala hoitaa terveyttämme nyt Helsingin lisäksi Tampereella, ja OP Kulku tarjoaa ekologisia sähköautoja käyttöömme uudenlaisella palvelukonseptilla. Uusia avauksia tulee jatkossa lisää.

Ehkä siksi meistä on pidetty – emme pelkää uudistua, mutta meillä on sydän paikallaan. Hyvän tekeminen on iso osa tarinaamme myös tänä vuonna, kun Suomi juhlii satavuotista itsenäistä taivaltaan. Haastan sinutkin mukaan tekemään hyvää. Siihen uusi vapaaehtoistyötä helpottava palvelumme Hiiop100.fi tarjoaa erinomaiset puitteet.

Mikko Rosenlund

toimitusjohtaja

OP Tampere

@MikkoRosenlund 

Tuoreimmat
Brändää itsesi ja yrityksesi ‒ se siivittää kohti tavoitteita
Henri Alén, Mikko Kuitunen ja Maria Sillanpää kertovat, miten ja miksi yrittäjän pitää rakentaa brändiään.
Suuryritykset ennustivat Suomen talouden kasvun – mitä seuraavaksi?
Euroopan komissio ennustaa Suomelle muun euroalueen keskiarvoa nopeampaa talouden kasvua. Ennusteen mukaan Suomi yltää tänä vuonna 3,3 prosentin ja ensi vuonna 2,7 prosentin kasvuun. Muun...
Masennus vai uupumus, tunnistatko eron?
Pohjola Sairaalan työterveyslääkärin Leif Lindbergin mukaan puhuminen on tärkeä parannuskeino sekä masennukseen että uupumukseen.
7 vinkkiä parempaan ergonomiaan ‒ Pidä huoli asennosta myös liikkuvassa työssä
Repulla, hyvillä kengillä ja asennon vaihtelulla voit pitää kroppasi kunnossa myös työpaikan ulkopuolella.

OP sosiaalisessa mediassa