Kesätöitä nuorille pankin piikkiin

OP Tampereen toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset voivat myös ensi kesänä palkata 15–17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP Tampereen piikkiin. Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 500 euroa/nuori. Yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lisäksi lakisääteiset kulut.

OP Tampere edistää tänäkin vuonna nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista kesätyölahjoituksen merkeissä. Tuellamme toimialueemme yhdistykset voivat tarjota 40:lle 15–17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan kesällä 2018.

Yhdistyksillä hakuaikaa 18.3. asti

Pankki lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 500 euroa/nuori, mutta yhdistys hoitaa käytännön palkanmaksun sekä lisäksi lakisääteiset kulut. Yhdistys (kuten urheiluseura, kylä-, luonnonsuojelu- tai vanhainkotiyhdistys) voi palkata nuoren esimerkiksi kesäkerhon apuohjaajaksi, kahvitukseen ja lipunmyyntiin tai vaikka hoito- ja kunnossapitotoimiin.

Yhdistyksen tulee jättää hakemuksensa viimeistään 18.3.2018. Hakemukseen on täytettävä yhdistyksen toimintaperiaate, tarjotun kesätyön ajankohta (ajoituttava kesä-elokuulle) ja tehtävänkuvaus.

OP Tampereen toimikunta valitsee yhdistykset, joille tuki myönnetään. Valinnasta ilmoitetaan yhdistyksille viikon 12 lopulla.

Yhdistyksen edustaja, täytä hakemus 18.3. mennessä tästä.

Lisätietoja Kesäduuni OPn piikkiin -kampanjasta OP Tampereen osalta antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Tarja Tolonen puh. 040 681 1861 tai tarja.tolonen(a)op.fi

Nuoret hakevat paikkoja 16.–30.4.2018

Yhdistysten tarjoamat nuorten kesätyöpaikat löytyvät 16.4. alkaen OP Tampereen nettisivuilta op.fi/tampere.

Nuori voi hakea haluamaansa kesätyötä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen suoraan yhdistykseen. Hakuaika päättyy 30.4. Yhdistys haastattelee ja valitsee kesäntyöntekijänsä toukokuun aikana.

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa