Oulu

Omistajan ääni kuuluville edustajiston kautta
Monet suomalaiset ovat osuuskuntien jäseniä, mutta yritysmuotona osuuskunta on saattanut jäädä monelle vieraaksi. Erityisesti kysymyksiä syntyy siitä, kuka osuuskunnassa käyttää päätösvaltaa.
Iloisia ilmeitä, hymyjä ja kimallusta silmissä – auringontäyteinen #Hiiop-vapaaehtoispäivämme Koitelinkoskella!
Oulun Osuuspankin ”Napakymppi-kollektiivi” toteutti #Hiiop-vapaaehtoistyöpäivänsä Jaarankartanon palvelukeskuksen asukkaiden kanssa. Tässä Terhi Heikkilän yhteenveto mieleenpainuvasta päivästä.
Hyväksy virhesijoitukset, mutta vältä sijoitusvirheitä
Päätös sijoittamisen aloittamisesta on puoli voittoa. Mitä aiemmin sen tekee, sen parempaan lopputulokseen yleensä pääsee.
Kielo perusti erilaisen yrityshautomon – autotalliyrityksille oma paikka kehittyä
Yrityshautomo Linnanmaalla tarjoaa tiloja, yhteisöllisyyttä ja monenlaisia palveluja.
Reactive Technologies tuo joustoa sähkönkäyttöön
Oululaisyritys optimoi kauppajätti Carrefourin sähkönkulutusta.
Kell’ onni on, se onnen näyttäköön!
Oulun Osuuspankissa työskentelevä Emilia Attias teki oman #Hiiop-vapaaehtoispäivänsä alkukesästä. Tässä hänen mietteitään.
Oma palsta hurmaa
Perinteikäs Äimäraution siirtolapuutarha täyttää jo 70 vuotta. Vanhojen omistajien väistyessä mökit saavat nopeasti uudet.
Kerralla kaikki pakettiin
Asiakas voi halutessaan hoitaa monta asiaa yhdellä pankkikäynnillä kuntoon. Yhteisneuvottelu useamman neuvojan kanssa järjestyy helposti.
Ketkä saavat tänä vuonna Taitaja-stipendin?
Oulun Osuuspankki on palkinnut tieteen, taiteen, kulttuurin ja urheilun huippuosaajia Oulun seudulla vuodesta 2000 alkaen. Tänä vuonna palkitsemme 100-vuotiaan Suomen kunniaksi peräti kaksi...
Pappi, pankkiiri ja opettaja luottamusta vailla
Viime viikonloppuna minulla oli ilo viettää aikaa seurueessa, jossa minun lisäkseni oli pappi sekä kaksi peruskoulun opettajaa. Keskustelimme pitkään siitä, kuinka erilaista työtä teemme. Yllättäen...
100 nuorta paiskii kesätöitä OP Oulun piikkiin
Oulun Osuuspankki on tänäkin vuonna mukana edistämässä nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista. Pankin tuella sen toimialueella toimivat yhdistykset palkkaavat 100 nuorta kesätöihin....
Pohjola Sairaalassa tärkeintä on hoitotulos
Toukokuun puolivälissä Ouluun avattu Pohjola Sairaala perustaa toimintansa kahteen tärkeään kulmakiveen. Ensinnäkin: tapaturmavamman saaneen hoidossa tähtäin on alusta lähtien työkyvyn...
Muutoksissa on mahdollisuus
Tulevaisuuden Oulu on kaupunginjohtaja Päivi Laajalan mukaan kasvava, tapahtumarikas keskus, joka vetää väkeä myös Etelä-Suomesta. Isot uudistukset ja muutokset kaupunginjohtaja näkee mahdollisuutena.
Omistaja-asiakkaat tekemään tulevaisuuden pankkia – uusi edustajisto valitaan pian
Miten omistajan ääni saadaan kuuluviin, kun Oulun Osuuspankilla on yli 70 000 omistaja-asiakasta?