Parasta asiantuntijuutta sinulle

OP Private on omaisuudenhoitopalvelu yli 100 000 euron sijoituksille. Private-asiakkaana sinulla on koko OP Ryhmän kokemus ja palvelut käytössäsi sekä henkilökohtainen varainhoitaja.

Varainhoitaja Mirka Rautio, mikä on OP Private?

Private on omaisuudenhoitopalvelu yli 100 000 euron sijoituksille. Private-asiakkaana sinulla on koko OP ryhmän kokemus ja palvelut käytössäsi sekä henkilökohtainen varainhoitaja.

Kenelle Private sopii?

Aivan kaikille. Aikaisempaa sijoituskokemusta ei tarvitse olla, sillä voimme hoitaa kaiken täydellä valtakirjalla asiakkaan puolesta. Palvelu sopii yhtä hyvin myös aktiiviselle sijoittajalle, joka kaipaa keskustelukumppania ja sparrausta omille päätöksilleen.

Mitä muuta Private on kuin sijoittamista?

Paljon muutakin! Private on kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu kaikki palvelumme yksilöllisesti. Private on arjen sujumista ja säännöllistä yhteydenpitoa.

Mitä etuja sijoittaja saa Privatesta?

Privaten asiakkaana on mahdollista tehdä esimerkiksi suoria kotimaisia tai kansainvälisiä osakesijoituksia, ETF-sijoituksia tai sijoittaa vaikkapa metsään tai kiinteistöihin. Lisäksi ainoastaan Private-asiakkaille on tarjolla meidän omat joukkovelkakirjalainamme sekä yhteistyökumppaneidemme kuten JPMorganin rahastot.

Private-asiakkaana saa paljon etuja päivittäispankkipalveluihin, vakuutuksiin ja muihin pankin palveluihin. Ja kiinteään omaisuuteen verrattuna sijoitetut varat voi milloin tahansa saada nopeasti käyttöön.

Tuoreimmat
Kiinnostaako sijoittaminen? OP Sijoittajakoulu alkaa pian!
Kiinnostaako sijoittaminen? OP Sijoittajakoulu alkaa pian!
Keskustelu sijoittamisesta käy kuumana. Miten sijoittaminen aloitetaan? Kannattaako salkussa olla yhtä vai kymmentä osaketta? Mikä on ETF? Ovatko rahastot kalliita vai onko niilläkin paikkansa...
Kohti parempia sijoituspäätöksiä
Kohti parempia sijoituspäätöksiä
Onko nyt hyvä hetki sijoittaa? Pitäisikö osakkeita haalia kaksin käsin vai olisiko järkevämpää vetäytyä markkinoilta? Mitä pitäisi ajatella tuoreista vientiluvuista ja olisiko järkevää odottaa...
Nuoret kesäduunissa OPn piikkiin
Nuoret kesäduunissa OPn piikkiin
#kesäduuniopnpiikkiin
Arvonnan säännöt
Arvonnan säännöt
OP Sijoittajakoulun rahastolahjakortin arvontaan liittyvät säännöt

OP sosiaalisessa mediassa