OP Länsi-Uusimaan edustajiston tulokas sekä konkari

Yhdessä olemme vahvoja.

OP Länsi-Uusimaan omistaja-asiakkaat valitsivat pankille edustajiston edustajistonvaaleissa 6.-19.11.2017. Edustajiston valittiin 40 jäsentä, jotka edustavat monipuolisesti ja laajasti pankin eri asiakasryhmiä. Näin ollen tämä vaaleilla valittu edustajisto on oman pankkinsa näköinen.

Uusi edustajisto oli tammikuussa kutsuttuna perehtymistilaisuuteen Lohjan finanssimyymälään. Tarkoituksena oli tutustua toisiinsa, OP Ryhmän toimintaan sekä tarkemmin OP Länsi-Uusimaahan. Mukana joukossa olivat konkari sekä tulokas: edustajiston jäsen jo aiemmilta kausilta, eläkkeellä oleva peruskoulunopettaja Anna-Leena Brännare sekä ensikertalainen, KTM-opiskelija Aleksi Lind.

Kysäisimme näiltä iloisilta ja innokkailta edustajilta muutaman kysymyksen!

Mitä odotat tehtävältäsi edustajiston jäsenenä?

Aleksi: Odotan innolla, että pääsen vaikuttamaan ja kehittämään OP Länsi-Uusimaan toimintaa. Olen myös innostunut siitä, että pääsen näkemään läheltä toimialan murrosta, oppimaan paljon uutta ja syventämään jo aiempaa tietämystäni finanssialalta.

Anna-Leena: Minä osaltani haluan vaikuttaa ikäihmisten palveluihin, miten huolehdimme heidän asioistaan nykypäivän digitalisaation aikana. Kaikilla ei ole niin mahdollisuuksia hoitaa asioitaan digisti. Haluaisin tietoa esimerkiksi miten voimme taata syrjäkylien asukkaille pankkipalvelut.

Olet omistaja-asiakkaidemme edustajana – mitä se sinulle merkitsee?

Aleksi: Se ehdottomasti merkitsee vastuuta. Edustajiston jäsenen tehtävänä on toimia nimenomaan omistaja-asiakkaiden äänenä ja ajaa heidän etujansa OPn toimintaa kehitettäessä. Olen erittäin kiitollinen kaikille äänestäjilleni ja voin taata, että tulen tekemään parhaani tehtävässäni.

Anna-Leena: Saan tarpeellista tietoa, mm. omistaja-asiakkaan eduista.

Miten voit hyödyntää edustajistossa saamaasi tietoa ja oppia muussa elämässäsi?

Aleksi: Tulen varmasti oppimaan paljon uutta finanssialasta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Opiskelen tällä hetkellä kauppakorkeakoulussa maisterivaihetta, joten tulen varmasti syventämään tietojani ja näkemään, kuinka oppimani asiat toimivat käytännössä. Uskon vahvasti, että oppimistani asioista OPn edustajistossa on hyötyä minulla työurallani.

Anna-Leena: Pankkitietoutta jaan ikäihmisille kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa ja niitä riittää. Tulossa on yhä lisääntyvä joukko senioreita, jotka tarvitsevat neuvoja pankkipalveluihinsa.

Aleksi aikoo lisäksi tuoda esille edustajistossa oman ikänsä puolesta nuorempien omistaja-asiakkaiden näkökulmaa eri aiheisiin. Hän on kiinnostunut digitalisuudesta ja sen tuomista mahdollisuuksista, joita OP Ryhmä on nostanut strategiansa keskiöön, joten varmasti sen aiheen tiimoilta Aleksi tulee asioita nostamaan esille.

Tämä juttu on hyvä päättää Anna-Leenan kommenttiin edustajistotyöstä

  • Kyllä olen oppinut paljon pankkimme toiminnasta, vaikka aina en ole samaa mieltä ollutkaan. Vauhti on huima ja me menemme muiden mukana. Me olemme osuuspankki ja se velvoittaa meitä kuuntelemaan omistaja-asiakkaita, sillä hehän omistavat pankin. Yhdessä olemme vahvoja.

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa