Kesätyö 60 nuorelle OP Länsi-Uusimaan piikkiin

Pankin kesätyöpaikkalahjoitukset saavat jatkoa

OP Länsi-Uusimaa on lahjoittanut vuosina 2015-2016 yhteensä 211 kesätyöpaikkaa alueensa 15-17 –vuotiaille nuorille. Lahjoitukset ovat suuresti hyödyttäneet aivan nuorten työllistymistä ja ilahduttaneet sekä yhdistyksiä että nuoria. Vuonna 2017 OP Länsi-Uusimaa oli mukana OP Ryhmän yhteiskuntavastuullisessa hankkeessa itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Hankkeessa tehtiin yhdessä koko Suomen kanssa vapaaehtoistyötä Hiiop100 -hankkeen parissa. Tavoite 100 vuotta vapaaehtoistyötä ylitettiin roimasti, yhteensä vapaaehtoistyötä tehtiin 274 vuoden edestä.

Kesätyöpaikka 60 nuorelle

Tänä vuonna OP Länsi-Uusimaa jatkaa toimintaansa nuorten hyväksi ja tarjoaa 60 kesätyöpaikkaa 15-17 -vuotiaalle nuorelle. Edellisellä kerralla 60 yhdistystä ilmoitti halukkuudestaan palkata kesätyöntekijä ja yli 200 nuorta haki tuolloin tarjolla olleita 111 kesätyöpaikkaa.

  • Aiemmat hienot kokemukset ja palaute sekä yhdistyksiltä että nuorilta kannustivat meidät jatkamaan lahjoitustamme tänä vuonna. Osana yhteiskuntavastuullista toimintaamme lahjoitamme nyt 60 kesätyöpaikkaa toimialueemme 15-17 –vuotiaille nuorille, kertoo henkilöstö- ja kehitysjohtaja Hanna Korhonen OP Länsi-Uusimaasta.

Yleishyödyllisen yhdistyksen Lohjan, Karkkilan, Kirkkonummen, Siuntion ja Vihdin alueella on mahdollista palkata pankin tuella 15-17 -vuotias kesätyöntekijä kahdeksi viikoksi kesällä 2018. OP Länsi-Uusimaa tukee yhdistystä 400 eurolla työntekijää kohden ja yhdistykset hoitavat käytännön palkanmaksun sekä lakisääteiset kulut.

  • Yhdistyksissä tehdään työtä koko alueemme hyväksi, esimerkkinä tästä ovat vaikkapa urheiluseurat tai kotiseutuyhdistykset. Meille on tärkeää toimia kumppanina paikallisille yhdistyksille ja auttaa yhdessä nuoria työllistymään. Tarjoamamme kesätyöpaikka saattaa olla nuoren ensimmäinen työpaikka ja voimme olla auttamassa työuran ja oman rahan hankinnassa, kertoo Korhonen.

Yhdistykset voivat ilmoittautua kesätyöntekijähakuun linkin https://www.lyyti.fi/reg/yhdistykset\_kesaduuni2018 kautta 25.3.2018 mennessä. Yhdistysten tarjoamat työpaikat ja työnhakulomake nuorille löytyvät 9.4.2018 alkaen osoitteesta op.fi/lansi-uusimaa. Hakuaikaa nuorilla on 30.4.2018 saakka.

Hanna Korhonen

Tuoreimmat
”Tulevaisuuden jännittäminen takaa parhaan lopputuloksen” – näin Kivikylän Kotipalvaamosta tuli alansa johtava brändi
”Tulevaisuuden jännittäminen takaa parhaan lopputuloksen” – näin Kivikylän Kotipalvaamosta tuli alansa johtava brändi
Yhden miehen pajasta lähes 300 hengen yritykseksi kasvanut Kivikylän Kotipalvaamo on palkittu useaan otteeseen liha-alan johtavana brändinä Suomessa. Makkaranmuotoisesta myymälästään tunnettu...
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italia palaa vanhoihin tapoihinsa -pitäisikö asuntovelallisen huolestua?
Italian uuden hallituksen lupauksiin kuuluu veronkevennyksiä ja menojen lisäyksiä, joiden rinnalla Trumpinkin toimet kalpenevat. Pitäisikö tästä huolestua?
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn valtakunnallisen kuvataidekilpailun teemana keksinnöt – katso täältä kilpailun voittajatyöt
OPn lasten- ja nuorten kuvataidekilpailu järjestettiin yhteistyössä kuvataideopettajien ja koulujen kanssa Suomessa jo 42. kerran. Kilpailun pääteemana oli ”Keksinnöt muuttavat maailmaamme”....
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Istuisitko itse 50 asteen pätsissä? Älä jätä koiraa autoon, vaikka ikkuna olisi auki
Auton sisälämpötila nousee hetkessä 50 asteeseen ja hellepäivänä jopa 80 asteeseen. Koiraa ei saa jättää tulikuumaan autoon hetkeksikään.

OP sosiaalisessa mediassa