Huomisen OP rakentuu

OP Ryhmä on muuttumassa monialaiseksi palveluyritykseksi.

Huomisen OP rakentuu omistaja-asiakkaiden tarpeiden ympärille. OP Ryhmä uudistuu ja tuo uusia palveluita asumiseen, liikkumiseen, talouden hallintaan, sähköiseen kaupankäyntiin, turvallisuuteen sekä terveyteen ja hyvinvointiin.

  • OP Länsi-Uusimaan päämääränä on olla vetovoimaisin finanssiyritys Länsi-Uudellamaalla vuonna 2020. Kaikki OP Ryhmän monialaiset palvelut ovat asiakkaillemme tarjolla, sanoo varatoimitusjohtaja Markus Sillanaukee.

Niin OPn kuin muidenkin uudistuvien yritysten asiakkaat ovat rajattomien, uusien mahdollisuuksien äärellä. Toimialalla on uudenlaisia kilpailijoita, jotka tehokkaalla ja joustavalla toiminnallaan haastavat pankkia.

– Haluamme huolehtia omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta menestyksestä ja turvallisuudesta. Kun asiakas menestyy taloudellisesti, olemme onnistuneet.

Palvelut ajanvarauksella klo 8–20

Asiakaslupauksemme mukaisesti OP Länsi-Uusimaa on asiakkaitaan varten.

– Siksi olemme ottaneet käyttöön laajemmat palveluajat, ja asiakkaamme voivat käydä rahoitus-, sijoitus- ja vakuutusneuvotteluita aikavarauksella arkisin kello lo 8–20. Neuvottelut voidaan käydä joko konttorissamme tai sitten asiakkaan kannalta helposti verkkoneuvotteluna vaikkapa kotoa, sanoo Markus Sillanaukee. Tarjoamme palveluita konttorikohtaamisten lisäksi myös puhelimitse, verkossa ja mobiilissa.

Liiketoiminnassaan pankki kantaa vastuun vakavaraisuudesta ja tehokkuudesta. Yhteisöllisyyden näkökulmasta pankki huolehtii omistaja-asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä hyvinvoinnista pitkäjänteisesti.

Yhteisöllinen rooli merkitsee vaikuttavia tekoja yhteisön hyväksi paikallisesti – sekä digitaalisesti että fyysisesti. Nuorten, seurojen ja yhdistysten tukeminen Hyvä kiertämään -lahjoituksella, kesätyöpaikat nuorille sekä Hiiop-vapaaehtoistyöhanke ovat esimerkkejä paikallisista teoista. Asiakkaan kuuleminen ja hänen todellisen tarpeensa, tai ongelmansa ratkaiseminen ovat palvelussa keskeisintä.

OP Kulku ja DriveNow

OP Ryhmä esitteli keväällä 2017 kaksi uutta liikkumisen palvelua. OP Kulku edistää sähköautoilua Suomessa ja tarjoaa sähköautoja käyttöön kuukausihinnalla, DriveNow tarjoaa yhteiskäyttöautoja Helsingin seudulla.

– Asiakas saa vuokrattua sähköauton käyttöönsä kuukausihinnalla, ilman omistamisen huolia, helposti ja näppärästi. Sähköautojen latauspisteet lisääntyvät nopeasti, ja syksyn mittaan saamme latauspisteet myös Lohjan ja Nummelan finanssimyymälöidemme yhteyteen, Markus Sillanaukee kertoo.

Mikäli autoa tarvitaan vain esimerkiksi pariksi tunniksi, DriveNow-yhteiskäyttöauto ratkaisee ongelman. Tarjolla on 150 autoa Helsingissä ja sen lähialueilla maksulla, joka perustuu ajominuutteihin.

Pohjola Sairaaloissa heti hoitopolulle

Terveyden ja hyvinvoinnin saralla OP Ryhmä etenee vauhdilla kohti monialaista palveluyritystä. Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa Pohjola Sairaalat toimivat jo, Turussa sitä rakennetaan. Asiakkaiden arviot Pohjola Sairaalan palvelusta ovat olleet loistavia, ja hoitoketjujen lyhentämisessä on onnistuttu.

Sähköisen kaupankäynnin alueella toteutetaan yhtä lailla kunnianhimoista tiekarttaa ja rakennetaan uutta tarjoamaa. Esimerkiksi Pivon uusi maksunappi on lanseerattu yli 5 000 verkkokauppaan, ja OP Laskua pilotoidaan Checkout Finlandin asiakkaille. Lisäksi Siirto-palvelu on käytettävissä OP-Mobiilissa ja Pivossa, ja OP on ottanut kuluttajien välisissä suorissa rahansiirroissa vahvan aseman.

#vahvakinuudistuu

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa