HOPE Lohja ja OP Länsi-Uusimaa keräävät yhdessä reppuja

#reppujokaselkään - koulureppukeräys vähävaraisten perheiden lapsille

HOPE ry ja OP Ryhmä keräävät yhteistyössä heinäkuun ajan koulureppuja. Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu.

Vähävaraisissa perheissä tavarat kiertävät lapselta toiselle, ja esimerkiksi kuopuksen on usein tyytyminen moneen kertaan käytettyihin koulutarvikkeisiin. Uusi reppu varmistaa, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. Reppujen lisäksi keräyksen kohteena ovat penaalit. Penaaliin voi valikoida koulutarvikkeet kuten kynän, kumin ja viivoittimen.

Reppujen keräys ja toimitus

OP Länsi-Uusimaa järjestää keräyksen yhteistyössä HOPE Lohja ry:n kanssa. Kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla uuden, käyttämättömän koulurepun tai penaalin joko OP Länsi-Uusimaan Lohjan tai Nummelan konttoriin. HOPE Lohja organisoi lahjoitetut reput ja penaalit tarvitseville Lohjalle, Vihtiin, Karkkilaan, Siuntioon ja Kirkkonummelle.

Lahjoitukset voi toimittaa 2.-31. heinäkuuta OP Länsi-Uusimaan Lohjan tai Nummelan konttoreihin aukioloaikoina arkisin klo 10-16.30. HOPE Lohja ry lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuussa suoraan koulutietään aloittaville lapsille.

  • Olemme erittäin mielellämme mukana tässä tärkeässä hankkeessa. Haluamme olla luomassa turvallista ja mukavaa koulunalkua pienille ekaluokkalaisille, sanoo toimitusjohtaja Jarmo Viitanen OP Länsi-Uusimaasta.

Reppukeräys alkoi vuonna 2017, jolloin reppuja myös OP Länsi-Uusimaassa. Reppu joka selkään -tempaus järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 osana OPn lahjaa satavuotiaalle Suomelle. Juhlavuoden kunniaksi jokainen OP työntekijä sai tehdä päivä vapaaehtoisena työajallaan. Osana lahjaa OP avasi vapaaehtoistyön välityspalvelun Hiiop100.fi. OP jatkaa kampanjaa osana yhteiskuntavastuutaan.

Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Tuoreimmat
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.
Sinilevää on nyt poikkeuksellisen runsaasti – myös pesu- ja löylyvedestä voi sairastua
Sinilevää on nyt poikkeuksellisen runsaasti – myös pesu- ja löylyvedestä voi sairastua
Lähes koko Suomenlahti on sinilevän peitossa, ja levää on paljon myös järvissä. Jos vesi on vihreää, uimaan ei pitäisi mennä – myös sinileväinen löylyvesi voi aiheuttaa hengitysoireita.

OP sosiaalisessa mediassa