Avain erinomaiseen asiakaskokemukseen

Hanna Korhonen OP Länsi-Uusimaasta: Iso kiitos asiakkaillemme!

Asiakaskokemuksen kehittäminen edellyttää asiakkaan tarkkaa kuuntelua ja keskittymistä hänen asioihinsa. Palveluiden, johtamisen, tuotteiden ja ratkaisujen tulee kaikkien olla asiakaskeskeisiä.

Meillä OP Länsi-Uudessamaassa tavoitteena on tuottaa asiakkaalle jokaisessaasiakaskohtaamisessa kokemus, joka jättää vahvan positiivisen tunnejäljen.

Erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamme sillä, että meillä on hyvinvoivaa ja osaavaa henkilökuntaa, jolta löytyy oikea palveluasenne ja aito halu tuottaa hyötyä asiakkaalle. Se, millä asenteella ja ilmapiirillä ja fiiliksellä teemme työtämme, näkyy myös eteenpäin. Asiakkaalle on ratkaisevan tärkeää, että asiointi on sujuvaa hänen käyttämillään tavoilla ja välineillä ja että hän saa juuri oikeat ratkaisuehdotukset.

Mittaamme asiakaskokemusta pankki-, yksikkö- ja henkilötasolla palautteiden kautta, joita keräämme systemaattisesti jokaisen tapaamisen jälkeen. Tietysti toivomme asiakkailtamme myös suoraa palautetta! Palautteen avulla voimme kehittää toimintaamme ja tuottaa entistä parempaa asiakaskokemusta. Palautetta kerätään myös esimiesvoimin: olemme olleet yhteydessä asiakkaisiimme ja pyytäneet suoraa palautetta toimintamme kehittämisestä. Lisäksi asiakaskokemukseen on panostettu aktivoitumalla sosiaalisessa mediassa. Haluamme olla helposti lähestyttäviä kanavassa kuin kanavassa, ja jaamme tietoa muun muassa pankin Facebook-sivuilla. Tapaat myös useat meistä Twitterissä ja LinkedInissä.

Iso kiitos palautteesta

Olemme saaneet positiivista palautetta, mistä olemme hyvin kiitollisia! Muun muassa näin tapaamisiamme on koettu: ”Olen jo vuosikymmenen verran pitänyt raha-asiani pääsääntöisesti OPssa. Asiointi on ollut sekä kasvokkain että verkon välityksellä juohevaa.” ”Erittäin ystävällinen palvelu. Oli helppo esittää kysymyksiä, kun oli turvallinen tunne. Todella ammattitaitoista tekemistä!

Asiakaskokemus hyvässä suunnassa

Kerättyjen palautteiden perusteella asiakaskokemus on kehittynyt oikeaan suuntaan, ja siitä olemme ylpeitä! Parhaat palautteet koskevat palveluasennetta, sujuvuutta ja yksiköissä näkyvää hyvää ilmapiiriä. Palaute on meille arvokas lahja asiakkaalta, ja siihen suhtaudumme aina tosissamme.

Aukioloajat palvelevat asiakasta

OP Länsi-Uudessamaassa otettiin yksi iso askel kohti entistä parempaa asiakaskokemusta, kun palveluaikoja laajennettiin maaliskuun alusta. Nyt voit kohdata asiantuntijamme aikavarauksella konttorilla ja verkossa klo 08.00–20.00 välillä. Tervetuloa asioimaan! uusi.op.fi/lansi-uusimaa

Hanna Korhonen

OP Länsi-Uudenmaan henkilöstö- ja kehitysjohtaja

Twitterissä: @hannakorhonen2

Tuoreimmat
Iso ketju jäi toiseksi ‒ franchaising-yrittäjyys vaihtui omaan myymälään
Kymmenen vuotta Musti ja Mirri -ketjussa franchising-yrittäjänä vakuutti Maarit Karhu-Teiskosen siitä, että yrittäjyys on hänen juttunsa. Lopulta hänestä tuli kuitenkin yksityisyrittäjä.
Mitä pakkaat jääkiekon nuorten MM-kisoihin mukaan, Miro Heiskanen?
Jääkiekon nuorten MM-kisat pelataan 26.12.2017-6.1.2018 Yhdysvaltojen Buffalossa. Nuoret Leijonat starttasivat MM-leirityksen Vallilassa OPn tiloissa 15.12. Yksi joukkueen jäsenistä on Miro...
Miten saada rahaa?
Google listasi juuri trendaavimmat hakunsa vuodelta 2017. Henkilökategoriassa voiton vei edesmennyt presidentti Mauno Koivisto, mutta kiinnostavimmat asiat löytyivät hakukoneelta kysytyistä...
Korkoa korolle -ilmiö: tunnetko jo automaatin, joka moninkertaistaa säästösi?
Oletpa kaksi-, kolme- tai nelikymppinen, ehdit vielä kartuttaa muhkean säästöpotin, kun annat korkoa korolle -ilmiön tehdä työn. Asiantuntija kertoo, miten onnistut.

OP sosiaalisessa mediassa