Avain erinomaiseen asiakaskokemukseen

Hanna Korhonen OP Länsi-Uusimaasta: Iso kiitos asiakkaillemme!

Asiakaskokemuksen kehittäminen edellyttää asiakkaan tarkkaa kuuntelua ja keskittymistä hänen asioihinsa. Palveluiden, johtamisen, tuotteiden ja ratkaisujen tulee kaikkien olla asiakaskeskeisiä.

Meillä OP Länsi-Uudessamaassa tavoitteena on tuottaa asiakkaalle jokaisessaasiakaskohtaamisessa kokemus, joka jättää vahvan positiivisen tunnejäljen.

Erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamme sillä, että meillä on hyvinvoivaa ja osaavaa henkilökuntaa, jolta löytyy oikea palveluasenne ja aito halu tuottaa hyötyä asiakkaalle. Se, millä asenteella ja ilmapiirillä ja fiiliksellä teemme työtämme, näkyy myös eteenpäin. Asiakkaalle on ratkaisevan tärkeää, että asiointi on sujuvaa hänen käyttämillään tavoilla ja välineillä ja että hän saa juuri oikeat ratkaisuehdotukset.

Mittaamme asiakaskokemusta pankki-, yksikkö- ja henkilötasolla palautteiden kautta, joita keräämme systemaattisesti jokaisen tapaamisen jälkeen. Tietysti toivomme asiakkailtamme myös suoraa palautetta! Palautteen avulla voimme kehittää toimintaamme ja tuottaa entistä parempaa asiakaskokemusta. Palautetta kerätään myös esimiesvoimin: olemme olleet yhteydessä asiakkaisiimme ja pyytäneet suoraa palautetta toimintamme kehittämisestä. Lisäksi asiakaskokemukseen on panostettu aktivoitumalla sosiaalisessa mediassa. Haluamme olla helposti lähestyttäviä kanavassa kuin kanavassa, ja jaamme tietoa muun muassa pankin Facebook-sivuilla. Tapaat myös useat meistä Twitterissä ja LinkedInissä.

Iso kiitos palautteesta

Olemme saaneet positiivista palautetta, mistä olemme hyvin kiitollisia! Muun muassa näin tapaamisiamme on koettu: ”Olen jo vuosikymmenen verran pitänyt raha-asiani pääsääntöisesti OPssa. Asiointi on ollut sekä kasvokkain että verkon välityksellä juohevaa.” ”Erittäin ystävällinen palvelu. Oli helppo esittää kysymyksiä, kun oli turvallinen tunne. Todella ammattitaitoista tekemistä!

Asiakaskokemus hyvässä suunnassa

Kerättyjen palautteiden perusteella asiakaskokemus on kehittynyt oikeaan suuntaan, ja siitä olemme ylpeitä! Parhaat palautteet koskevat palveluasennetta, sujuvuutta ja yksiköissä näkyvää hyvää ilmapiiriä. Palaute on meille arvokas lahja asiakkaalta, ja siihen suhtaudumme aina tosissamme.

Aukioloajat palvelevat asiakasta

OP Länsi-Uudessamaassa otettiin yksi iso askel kohti entistä parempaa asiakaskokemusta, kun palveluaikoja laajennettiin maaliskuun alusta. Nyt voit kohdata asiantuntijamme aikavarauksella konttorilla ja verkossa klo 08.00–20.00 välillä. Tervetuloa asioimaan! uusi.op.fi/lansi-uusimaa

Hanna Korhonen

OP Länsi-Uudenmaan henkilöstö- ja kehitysjohtaja

Twitterissä: @hannakorhonen2

Tuoreimmat
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen haluaa tehdä rakennusalan työnvälityksestä joustavampaa ja läpinäkyvämpää. Tekoäly on mahdollistanut uudenlaisen palvelun kehittämisen, mutta tärkeintä...
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.

OP sosiaalisessa mediassa