As Oy Lohjan Jaspi on kolmas Omenapihan kortteliin rakennettavista taloyhtiöistä

As Oy Lohjan Jaspin asunnot ovat nyt varattavissa Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksessa

As Oy Lohjan Jaspi sijaitsee keskeisellä paikalla, keskellä Lohjaa. Lähes kaikki keskustan merkittävimmät palvelut ja kaupat sijaitsevat alle puolen kilometrin etäisyydellä Jaspin asunnoista.

  • Tähän kohteeseen tulee 36 asuntoa viiteen kerrokseen ja asuntokokoja on erilaisiin elämäntilanteisiin. Kompakteja yksiöitä, näppäriä kaksioita, erikokoisia kolmioita ja myös ainutlaatuinen kaksikerroksinen neliö - nämä kaikki tarjoavat tiloja hyvälle elämälle. Jokaiseen asuntoon rakennetaan joko ranskalainen tai lasitettu parveke, joista aukeavat kauniit maisemat Lohjanharjun suuntaan tai kodikkaalle sisäpihalle. Osassa asuntoja on oma sauna, kertoo asunnoista toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksesta.

Pihakannen alle rakennetusta autohallista on tälle yhtiölle varattu 22 autopaikkaa, jotka on mahdollista ostaa erillisinä autohalliosakkeina. As Oy Lohjan Jaspi tullaan liittämään kaukolämpöön ja rakennus liitetään valokuidulla kaapeli-tv- ja laajakaistaverkkoon. Taloyhtiön hallinnassa on väestönsuoja, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Jokaisella asunnolla on käytössään irtaimistovarastokomero. On myös mahdollista myös ostaa taloyhtiön kellarista ylimääräistä varastotilaa.

Kiinnostaisiko asunto Omenapihan korttelissa! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Niko Kärkkäiseen puh. 040 350 9623, niko.karkkainen@op.fi, Kirsi Auraseen puh. 040 578 4195, kirsi.auranen@op.fi tai Nea Henrikssoniin puh. 040 676 2813, nea.henriksson@op.fi. Esitteitä ja lisätietoja on saatavissa osoitteesta opkoti.lansiuusimaa@op.fi.

Uudistuneet asumisen palvelut – kaikki saman katon alta op.koti.fi

Asunnonvaihto on monitahoinen asia, johon liittyy paljon yksityiskohtia ja vastuita. Länsi-Uudenmaan OP-kiinteistökeskuksen ja OPn tarjoamat asumisen palvelut kattavat kaikki olennaiset asumiseen liittyvän palvelut, esim. välityspalvelut, rahoituksen, arviointi- sekä lakipalvelut.

Tuoreimmat
Sinilevää on nyt poikkeuksellisen runsaasti – myös pesu- ja löylyvedestä voi sairastua
Sinilevää on nyt poikkeuksellisen runsaasti – myös pesu- ja löylyvedestä voi sairastua
Lähes koko Suomenlahti on sinilevän peitossa, ja levää on paljon myös järvissä. Jos vesi on vihreää, uimaan ei pitäisi mennä – myös sinileväinen löylyvesi voi aiheuttaa hengitysoireita.
Mikä puhelin lapselle? Kiinnitä huomio kokoon ja hintaan
Mikä puhelin lapselle? Kiinnitä huomio kokoon ja hintaan
Lapsen ensimmäiseksi puhelimeksi kannattaa hankkia keskihintainen laite ja suojata se kolhuja vastaan.
Kiitos! – omistaja-asiakkaat tekivät taas hyvää
Kiitos! – omistaja-asiakkaat tekivät taas hyvää
OP Pohjois-Savon Omistaja-asiakas tekee hyvää –kampanja päättyi vuoden 2017 loppuun ja kampanjan viimeiset lahjoitukset jaettiin huhtikuussa järjestetyissä lahjoitustilaisuuksissa.
Kesäduuni lasten liikuntaleirillä
Kesäduuni lasten liikuntaleirillä
Liikunnan parissa työskentely on kiinnostanut minua jo pitkään, ja etenkin ohjaajan roolissa oleminen. Esimerkiksi tanssituntia vetäessä itselle tulee onnistunut fiilis, kun ihmisistä näkee, miten...

OP sosiaalisessa mediassa