As Oy Lohjan Jaspi on kolmas Omenapihan kortteliin rakennettavista taloyhtiöistä

As Oy Lohjan Jaspin asunnot ovat nyt varattavissa Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksessa

As Oy Lohjan Jaspi sijaitsee keskeisellä paikalla, keskellä Lohjaa. Lähes kaikki keskustan merkittävimmät palvelut ja kaupat sijaitsevat alle puolen kilometrin etäisyydellä Jaspin asunnoista.

  • Tähän kohteeseen tulee 36 asuntoa viiteen kerrokseen ja asuntokokoja on erilaisiin elämäntilanteisiin. Kompakteja yksiöitä, näppäriä kaksioita, erikokoisia kolmioita ja myös ainutlaatuinen kaksikerroksinen neliö - nämä kaikki tarjoavat tiloja hyvälle elämälle. Jokaiseen asuntoon rakennetaan joko ranskalainen tai lasitettu parveke, joista aukeavat kauniit maisemat Lohjanharjun suuntaan tai kodikkaalle sisäpihalle. Osassa asuntoja on oma sauna, kertoo asunnoista toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksesta.

Pihakannen alle rakennetusta autohallista on tälle yhtiölle varattu 22 autopaikkaa, jotka on mahdollista ostaa erillisinä autohalliosakkeina. As Oy Lohjan Jaspi tullaan liittämään kaukolämpöön ja rakennus liitetään valokuidulla kaapeli-tv- ja laajakaistaverkkoon. Taloyhtiön hallinnassa on väestönsuoja, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Jokaisella asunnolla on käytössään irtaimistovarastokomero. On myös mahdollista myös ostaa taloyhtiön kellarista ylimääräistä varastotilaa.

Kiinnostaisiko asunto Omenapihan korttelissa! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Niko Kärkkäiseen puh. 040 350 9623, niko.karkkainen@op.fi, Kirsi Auraseen puh. 040 578 4195, kirsi.auranen@op.fi tai Nea Henrikssoniin puh. 040 676 2813, nea.henriksson@op.fi. Esitteitä ja lisätietoja on saatavissa osoitteesta opkoti.lansiuusimaa@op.fi.

Uudistuneet asumisen palvelut – kaikki saman katon alta op.koti.fi

Asunnonvaihto on monitahoinen asia, johon liittyy paljon yksityiskohtia ja vastuita. Länsi-Uudenmaan OP-kiinteistökeskuksen ja OPn tarjoamat asumisen palvelut kattavat kaikki olennaiset asumiseen liittyvän palvelut, esim. välityspalvelut, rahoituksen, arviointi- sekä lakipalvelut.

Tuoreimmat
Rahat pankkitililtä sijoituksiin – ”Suomalaisten tileillä makaa 87 miljardia euroa”
Rahat pankkitililtä sijoituksiin – ”Suomalaisten tileillä makaa 87 miljardia euroa”
Nollakorkoisten pankkitilien sijaan rahat kannattaa sijoittaa tuottavampiin kohteisiin, sillä pankkitileillä makuuttaessa jo inflaatio syö osan säästöjen arvosta. Toisin kuin moni mieltää...
Viljakaupan ostajat ja myyjät kohtaavat nyt verkossa
Viljakaupan ostajat ja myyjät kohtaavat nyt verkossa
Viljatori.fi tuo viljakaupan verkkoon ja auttaa ostajia ja myyjiä löytämään toisensa entistä helpommin. Tarkoituksena on, että yhdestä paikasta saisi hyvän katsauksen kauppatilanteeseen.
Kolme vaatekomeroa, kuraeteinen ja ”liikaa” säilytystilaa – OPn Kotoisa rakennetaan lapsiperheen tarpeisiin
Kolme vaatekomeroa, kuraeteinen ja ”liikaa” säilytystilaa – OPn Kotoisa rakennetaan lapsiperheen tarpeisiin
Juha Kartastenpään ja Sanna Kuusikarin nelihenkinen perhe rakentaa OPn Kotoisaa Porin asuntomessualueelle. Perhe on osallistunut rakentamiseen paljon, mutta myös ammattilaisten apuun luotetaan.
Työterveyshuollon tärkein tehtävä ei ole sairauslomalappujen kirjoittaminen
Työterveyshuollon tärkein tehtävä ei ole sairauslomalappujen kirjoittaminen
Työterveyden tärkein tehtävä on ennaltaehkäisy.

OP sosiaalisessa mediassa