OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat

Elämykset ja paikallisuus ovat vahvasti mukana OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkoilla. Kesällä suunnataan Woikosken automuseoon ja talvella Imatran uuteen teatteriin.

OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat ovat meille räätälöityjä matkakokonaisuuksia, joille on helppo lähteä mukaan mistä päin maakuntaa tahansa. Matkapakettiin kuuluvat tarvittavat pääsyliput, opastukset kohteissa sekä ruokailut, joten itse ei tarvitse huolehtia mistään. Tänä vuonna järjestämme kaksi omistaja-asiakasmatkaa ja toteutamme ne paikallisten yhteistyökumppaneidemme, Kouvolan Matkatoimiston ja Kymenmatkojen, kanssa.

Molemmilla toimistoilla on pitkä kokemus mm. ryhmämatkojen järjestämisestä, mutta myös erilaisten matka-pakettien räätälöinnistä omatoimimatkaajille. ”Netti on pullollaan vaihtoehtoja, joiden läpikäymisessä vierähtää helposti tuntikausia. Moni asiakkaamme toivookin meidän rakentavan juuri itselleen sopivan kokonaisuuden.” kertoo toimitusjohtaja Sinikka Laukas Kouvolan Matkatoimistosta ja neuvoo kysymään rohkeasti apua matkan suunnitteluun. Samalla Sinikka muistuttaa, että OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaat löytävät Pivosta edun, jolla voivat tehdä matkavarauksia ilman palvelumaksua.

”Kohteenamme on koko maailma, mutta erityisosaamista meillä on Pietarista, jossa toinen toimistomme sijaitsee. Pietari on monipuolinen suurkaupunki, jossa voi kulttuuri- ja ruokaelämysten, ostosten ja nähtävyyksien lisäksi pysähtyä nauttimaan hetkestä vaikkapa merkkipäivänä.” vinkkaa toimitusjohtaja Satu Mäntyvaara Kymenmatkoista ja kertoo OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaiden saavan Pivon kautta alennusta Pietarin junamatkoista.

Tulevia omistaja-asiakasmatkoja suunniteltaessa mietittiin paikallisuutta ja elämyksellisyyttä. ”Usein läheltäkin löytyy mielenkiintoisia kohteita, joissa monikaan ei ole tullut käyneeksi. Ryhmän kanssa reissatessa pääsee monesti myös näkemään ja kokemaan jotain sellaista, mihin omatoimimatkailijalla ei ole mahdollisuutta.” toteavat Satu ja Sinikka kuin yhdestä suusta.

Elokuussa Woikoskelle

Kesäretkemme ensimmäinen etappi on Woikoskella, jossa tutustumme WHD Gårdin pihapiirissä sijaitsevaan ainutlaatuiseen automuseoon. Noin 50 auton huikeaan kokoelmaan tutustutaan oppaan johdolla, kuunnellen samalla autoihin liittyviä mielenkiintoisia tarinoita. Lounas jälkeen matka jatkuu Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle, jossa tutustutaan oppaan johdolla näyttelyyn sekä Rakkauspuistoon ja sään salliessa nautitaan iltapäivä-kahvit luonnon helmassa.

Marraskuussa Imatralle

Joulun alla suuntaamme Imatralle, johon valmistui uusi teatteritalo alkuvuodesta 2017. Talo on kompakti kompromissi uutta sovitettuna vanhaan. Ulkopuolella on mielenkiintoinen musta torni, joka kätkee sisäänsä mm. kulisseja ja niiden nostokoneiston. Nautimme joululounaan teatterin lämpiössä, jonka jälkeen pääsemme 60-luvun tunnelmiin Pop! 60-luvun kultaiset kimulit –musikaalin matkassa.

Tiedotamme omistaja-asiakamatkoista tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa uusi.op.fi/kymenlaakso.

Ilmoittaudu mukaan elokuun omistaja-asiakasmatkalle.

TEKSTI Satu Temonen KUVA Woikoski Feeling

Tuoreimmat
Suunnittele työuran jälkeinen elämäsi – lue eläköitymisvalmentajan vinkit
Piilaakso ei ole vain nuoria startup-yrittäjiä. Teknologialaaksoa rakentamassa olleet ovat nyt eläkeläisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja tekevät asioita, mihin työelämässä ei ollut aikaa. Kaiken...
Rahat kaverin tilille saman tien? Näin se onnistuu
Miten puhelinnumerolla maksaminen oikein toimii? Missä tilanteissa Siirto-palvelua kannattaa hyödyntää? Entä onko se nyt varmasti turvallista ja helppoa?
Hyvällä työntekijäkokemuksella kohti parempia tuloksia
Asiakas on ykkönen yrityksen arvoasteikossa, ja odotukset ylittävän asiakaskokemuksen tuottaminen on melkein jokaisen työntekijän tavoitelistalla. Kovana kakkosena tulevat työnhakijat. Tänä päivänä...
6 vinkkiä, joilla saat vanhan asuntosi kaupaksi
Pitääkö keittiö tai kylpyhuone remontoida, jotta vanha asunto menisi kaupaksi? Tuskin, mutta pieni ehostus on paikallaan. Asiantuntija kertoo, mitä muuta vanhojen asuntojen ostajat arvostavat.