OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat

Elämykset ja paikallisuus ovat vahvasti mukana OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkoilla. Kesällä suunnataan Woikosken automuseoon ja talvella Imatran uuteen teatteriin.

OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat ovat meille räätälöityjä matkakokonaisuuksia, joille on helppo lähteä mukaan mistä päin maakuntaa tahansa. Matkapakettiin kuuluvat tarvittavat pääsyliput, opastukset kohteissa sekä ruokailut, joten itse ei tarvitse huolehtia mistään. Tänä vuonna järjestämme kaksi omistaja-asiakasmatkaa ja toteutamme ne paikallisten yhteistyökumppaneidemme, Kouvolan Matkatoimiston ja Kymenmatkojen, kanssa.

Molemmilla toimistoilla on pitkä kokemus mm. ryhmämatkojen järjestämisestä, mutta myös erilaisten matka-pakettien räätälöinnistä omatoimimatkaajille. ”Netti on pullollaan vaihtoehtoja, joiden läpikäymisessä vierähtää helposti tuntikausia. Moni asiakkaamme toivookin meidän rakentavan juuri itselleen sopivan kokonaisuuden.” kertoo toimitusjohtaja Sinikka Laukas Kouvolan Matkatoimistosta ja neuvoo kysymään rohkeasti apua matkan suunnitteluun. Samalla Sinikka muistuttaa, että OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaat löytävät Pivosta edun, jolla voivat tehdä matkavarauksia ilman palvelumaksua.

”Kohteenamme on koko maailma, mutta erityisosaamista meillä on Pietarista, jossa toinen toimistomme sijaitsee. Pietari on monipuolinen suurkaupunki, jossa voi kulttuuri- ja ruokaelämysten, ostosten ja nähtävyyksien lisäksi pysähtyä nauttimaan hetkestä vaikkapa merkkipäivänä.” vinkkaa toimitusjohtaja Satu Mäntyvaara Kymenmatkoista ja kertoo OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaiden saavan Pivon kautta alennusta Pietarin junamatkoista.

Tulevia omistaja-asiakasmatkoja suunniteltaessa mietittiin paikallisuutta ja elämyksellisyyttä. ”Usein läheltäkin löytyy mielenkiintoisia kohteita, joissa monikaan ei ole tullut käyneeksi. Ryhmän kanssa reissatessa pääsee monesti myös näkemään ja kokemaan jotain sellaista, mihin omatoimimatkailijalla ei ole mahdollisuutta.” toteavat Satu ja Sinikka kuin yhdestä suusta.

Elokuussa Woikoskelle

Kesäretkemme ensimmäinen etappi on Woikoskella, jossa tutustumme WHD Gårdin pihapiirissä sijaitsevaan ainutlaatuiseen automuseoon. Noin 50 auton huikeaan kokoelmaan tutustutaan oppaan johdolla, kuunnellen samalla autoihin liittyviä mielenkiintoisia tarinoita. Lounas jälkeen matka jatkuu Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle, jossa tutustutaan oppaan johdolla näyttelyyn sekä Rakkauspuistoon ja sään salliessa nautitaan iltapäivä-kahvit luonnon helmassa.

Marraskuussa Imatralle

Joulun alla suuntaamme Imatralle, johon valmistui uusi teatteritalo alkuvuodesta 2017. Talo on kompakti kompromissi uutta sovitettuna vanhaan. Ulkopuolella on mielenkiintoinen musta torni, joka kätkee sisäänsä mm. kulisseja ja niiden nostokoneiston. Nautimme joululounaan teatterin lämpiössä, jonka jälkeen pääsemme 60-luvun tunnelmiin Pop! 60-luvun kultaiset kimulit –musikaalin matkassa.

Tiedotamme omistaja-asiakamatkoista tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa uusi.op.fi/kymenlaakso.

Ilmoittaudu mukaan elokuun omistaja-asiakasmatkalle.

TEKSTI Satu Temonen KUVA Woikoski Feeling

Tuoreimmat
Auton osto on surkea sijoitus – Voiko siitä selvitä pienillä kolhuilla?
Me suomalaiset olemme järkevää autoilukansaa. Siksi panostamme auton hankinnassa usein siihen, että auton jälleenmyyntiarvo olisi hyvä. Arvon lasku on väistämätöntä, mutta millaisilla kärryillä...
Osakesijoittaja - katse Eurooppaan
Tämän vuoden aikana sijoittajat ovat joutuneet tarkastelemaan suhdettaan riskiin ja tuottoon normaaliakin tarkemmin.
Talon rakentaja, tiedä nämä neljä asiaa asuntolainasta
Asuntolainan hakeminen on erilaista uuden talon rakentajalle kuin valmiin kodin ostajalle. Ota huomioon nämä asiat.
Muutatko ensimmäistä kertaa vuokralle? Lue miksi kotivakuutus kannattaa
Koti on tilastojen valossa maailman vaarallisin paikka. Yli 70% kaikista tapaturmista tapahtuu tuttujen seinien sisällä, joten siihen kannattaa varautua vakuuttamalla.