OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat

Elämykset ja paikallisuus ovat vahvasti mukana OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkoilla. Kesällä suunnataan Woikosken automuseoon ja talvella Imatran uuteen teatteriin.

OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat ovat meille räätälöityjä matkakokonaisuuksia, joille on helppo lähteä mukaan mistä päin maakuntaa tahansa. Matkapakettiin kuuluvat tarvittavat pääsyliput, opastukset kohteissa sekä ruokailut, joten itse ei tarvitse huolehtia mistään. Tänä vuonna järjestämme kaksi omistaja-asiakasmatkaa ja toteutamme ne paikallisten yhteistyökumppaneidemme, Kouvolan Matkatoimiston ja Kymenmatkojen, kanssa.

Molemmilla toimistoilla on pitkä kokemus mm. ryhmämatkojen järjestämisestä, mutta myös erilaisten matka-pakettien räätälöinnistä omatoimimatkaajille. ”Netti on pullollaan vaihtoehtoja, joiden läpikäymisessä vierähtää helposti tuntikausia. Moni asiakkaamme toivookin meidän rakentavan juuri itselleen sopivan kokonaisuuden.” kertoo toimitusjohtaja Sinikka Laukas Kouvolan Matkatoimistosta ja neuvoo kysymään rohkeasti apua matkan suunnitteluun. Samalla Sinikka muistuttaa, että OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaat löytävät Pivosta edun, jolla voivat tehdä matkavarauksia ilman palvelumaksua.

”Kohteenamme on koko maailma, mutta erityisosaamista meillä on Pietarista, jossa toinen toimistomme sijaitsee. Pietari on monipuolinen suurkaupunki, jossa voi kulttuuri- ja ruokaelämysten, ostosten ja nähtävyyksien lisäksi pysähtyä nauttimaan hetkestä vaikkapa merkkipäivänä.” vinkkaa toimitusjohtaja Satu Mäntyvaara Kymenmatkoista ja kertoo OP Kymenlaakson omistaja-asiakkaiden saavan Pivon kautta alennusta Pietarin junamatkoista.

Tulevia omistaja-asiakasmatkoja suunniteltaessa mietittiin paikallisuutta ja elämyksellisyyttä. ”Usein läheltäkin löytyy mielenkiintoisia kohteita, joissa monikaan ei ole tullut käyneeksi. Ryhmän kanssa reissatessa pääsee monesti myös näkemään ja kokemaan jotain sellaista, mihin omatoimimatkailijalla ei ole mahdollisuutta.” toteavat Satu ja Sinikka kuin yhdestä suusta.

Elokuussa Woikoskelle

Kesäretkemme ensimmäinen etappi on Woikoskella, jossa tutustumme WHD Gårdin pihapiirissä sijaitsevaan ainutlaatuiseen automuseoon. Noin 50 auton huikeaan kokoelmaan tutustutaan oppaan johdolla, kuunnellen samalla autoihin liittyviä mielenkiintoisia tarinoita. Lounas jälkeen matka jatkuu Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalolle, jossa tutustutaan oppaan johdolla näyttelyyn sekä Rakkauspuistoon ja sään salliessa nautitaan iltapäivä-kahvit luonnon helmassa.

Marraskuussa Imatralle

Joulun alla suuntaamme Imatralle, johon valmistui uusi teatteritalo alkuvuodesta 2017. Talo on kompakti kompromissi uutta sovitettuna vanhaan. Ulkopuolella on mielenkiintoinen musta torni, joka kätkee sisäänsä mm. kulisseja ja niiden nostokoneiston. Nautimme joululounaan teatterin lämpiössä, jonka jälkeen pääsemme 60-luvun tunnelmiin Pop! 60-luvun kultaiset kimulit –musikaalin matkassa.

Tiedotamme omistaja-asiakamatkoista tarkemmin nettisivuillamme osoitteessa uusi.op.fi/kymenlaakso.

Ilmoittaudu mukaan elokuun omistaja-asiakasmatkalle.

TEKSTI Satu Temonen KUVA Woikoski Feeling

Tuoreimmat
Mitä väliä, jos opintolainalla bilettää? Nuorten maksuhäiriömerkinnät ovat kasvussa kahdesta syystä
Mitä väliä, jos opintolainalla bilettää? Nuorten maksuhäiriömerkinnät ovat kasvussa kahdesta syystä
Opintolaina voi olla tuottava sijoitus tulevaisuuteen, mutta kaikki lainat eivät sitä ole. Miksi yhä useammalla nuorella aikuisella on maksuhäiriömerkintöjä, ja voisiko asialle tehdä jotain?...
Tilitoimiston valinta voi olla myös arvokysymys
Tilitoimiston valinta voi olla myös arvokysymys
Kahden hengen suunnittelutoimistolle oli tärkeää, että myös tilitoimisto on pieni. Sen sijaan esimerkiksi maantieteellisellä sijainnilla ei ollut väliä, sillä kaiken voi hoitaa digitaalisesti.
Vuosikymmenten vientiponnistelut tuottivat tulosta – ”Vienti on Miilukankaan tärkeä syömähammas tällä hetkellä"
Vuosikymmenten vientiponnistelut tuottivat tulosta – ”Vienti on Miilukankaan tärkeä syömähammas tällä hetkellä"
Vuosikymmenten ponnistelut vientitoiminnan edistämiseksi ovat tehneet raahelaisesta Miilukankaasta kansainvälisen yrityksen.
Kehittyvien markkinoiden helmasynti inflaatio
Kehittyvien markkinoiden helmasynti inflaatio
Kehittyvien talouksien helmasynti on ollut inflaation karkaaminen käsistä nousukauden huipulla. Viimeisen vuosikymmenen aikana keskeinen kehittyviä markkinoita vakauttava tekijä on ollut inflaation...

OP sosiaalisessa mediassa