Äänestäminen on arvovalinta

OP Kymenlaakson hallituksen jäsen, Lauri Heimala, pitää tärkeänä, että on kulkenut koko polun läpi OPn edustajistosta hallintoneuvoston kautta hallitukseen ja muistuttaa hallinnon tehtävästä arvojen vaalijana.

Olin vasta parikymppinen, kun minua kysyttiin ehdokkaaksi Virolahden Osuuspankin edustajiston vaaleihin. Ehkä kysyjät aavistivat Osuuspankin arvojen kiinnostavan minua, sillä olen neljännen polven luottamushenkilö OPn hallinnossa. Arvot; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen, ovatkin kulkeneet visusti mukanani omalla polullani OPn hallinnossa.

Pankkisektorin murroksesta on puhuttu paljon ja nyt murros on alkanut konkretisoitua: ensimmäiset askeleet OPn muutoksesta monialaiseksi palveluyritykseksi on otettu Pohjola Sairaalan sekä DriveNow- ja OP Kulku -palveluiden myötä. Edustajistolla on tärkeä rooli, kun osuuspankkilaisuus elää ajassa. Mitä osuustoiminnan oppi-isät sanoisivat nyt käynnissä olevasta teknologisesta vallankumouksesta? Uskon, että perustehtävästä olisimme edelleen täysin samaa mieltä ja he rohkaisisivat tämän päivän päättäjäpolvea luomaan palvelukonsepteja, jotka ovat kaikille kuluttajille mahdollisia. Edustajiston tehtävänä onkin toimia omistajien äänenä ja pitää laiva kurssissa muutosten myllertäessä.

OP Kymenlaakson hallituksen jäsen, Lauri Heimala

On myös arvovalinta, että kymenlaaksolaisilla on oma osuuspankki. OP Kymenlaakso kantaa osansa yhteiskuntavastuusta, mikä näkyy esimerkiksi useana vuonna peräkkäin jaettuna 100 000 euron tukena paikallisille yhdistyksille ja yhteisöille. Mittava tukisumma on mahdollistanut monenlaista toimintaa eri puolilla Kymenlaaksoa ja kiertyy osittain takaisin omistaja-asiakkaille mm. yhteistyökumppaneidemme tarjoamien Pivo-etujen muodossa. Näin sen pitää ollakin: yksi hyvään tarkoitukseen laitettu euro kertautuu ja vaikuttaa positiivisesti isompaan joukkoon.

Jos vaikuttaminen omassa, paikallisessa yhteisössä kiinnostaa ja haluat näköalapaikalle seuraamaan finanssialan murrosta, suosittelen lähtemään ehdolle edustajiston vaaleihin. Ehdokkaaksi voit ilmoittautua 14.8. - 8.9. osoitteessa op.fi/edustajistonvaalit.

Vähintään yhtä tärkeää on käyttää äänioikeutta marraskuisissa vaaleissa ja kun silloin mietit omaa ehdokastasi, toivon sinun valitsevan ehdokkaan, joka on valmis viemään muutoksia läpi arvojohtajuuden kautta.

Lue lisää vaaleista: op.fi/edustajistonvaalit ja uusi.op.fi/kymenlaakso

Teksti: Lauri Heimala

Tuoreimmat
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
OP Helsingin kumppanitapahtumiin kuuluvat viime vuoden tapaan kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali Flow Festival, junioripelaajien jalkapalloturnaus Helsinki Cup ja tubettajatapahtuma Tubecon.
Permanent på stugan
Permanent på stugan
Paret Lyytikäinen flyttade till stugan för fjorton år sedan, Hannu Hyvärinen förbereder för närvarande sin egen flytt. En ändring av användningsändamålet för en fritidsbostad kräver samarbete med...
Alkuvuosi jakoi yhtiöt Helsingin pörssissä selviin voittajiin ja häviäjiin
Alkuvuosi jakoi yhtiöt Helsingin pörssissä selviin voittajiin ja häviäjiin
Maailmantalous on ollut yhä kasvu-uralla, ja loppuvuoden kehitys näyttää vielä samansuuntaiselta. Helsingin pörssissä hajonta alkuvuoden tuloskehityksessä on ollut suurta.
Henri Alen: "Tuhlaajapuoli näkyy ruokakaupassa"
Henri Alen: "Tuhlaajapuoli näkyy ruokakaupassa"
Kokki Henri Alén on joskus pienissä hankinnoissa naurettavan säästeliäs.

OP sosiaalisessa mediassa