Äänestäminen on arvovalinta

OP Kymenlaakson hallituksen jäsen, Lauri Heimala, pitää tärkeänä, että on kulkenut koko polun läpi OPn edustajistosta hallintoneuvoston kautta hallitukseen ja muistuttaa hallinnon tehtävästä arvojen vaalijana.

Olin vasta parikymppinen, kun minua kysyttiin ehdokkaaksi Virolahden Osuuspankin edustajiston vaaleihin. Ehkä kysyjät aavistivat Osuuspankin arvojen kiinnostavan minua, sillä olen neljännen polven luottamushenkilö OPn hallinnossa. Arvot; ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen, ovatkin kulkeneet visusti mukanani omalla polullani OPn hallinnossa.

Pankkisektorin murroksesta on puhuttu paljon ja nyt murros on alkanut konkretisoitua: ensimmäiset askeleet OPn muutoksesta monialaiseksi palveluyritykseksi on otettu Pohjola Sairaalan sekä DriveNow- ja OP Kulku -palveluiden myötä. Edustajistolla on tärkeä rooli, kun osuuspankkilaisuus elää ajassa. Mitä osuustoiminnan oppi-isät sanoisivat nyt käynnissä olevasta teknologisesta vallankumouksesta? Uskon, että perustehtävästä olisimme edelleen täysin samaa mieltä ja he rohkaisisivat tämän päivän päättäjäpolvea luomaan palvelukonsepteja, jotka ovat kaikille kuluttajille mahdollisia. Edustajiston tehtävänä onkin toimia omistajien äänenä ja pitää laiva kurssissa muutosten myllertäessä.

OP Kymenlaakson hallituksen jäsen, Lauri Heimala

On myös arvovalinta, että kymenlaaksolaisilla on oma osuuspankki. OP Kymenlaakso kantaa osansa yhteiskuntavastuusta, mikä näkyy esimerkiksi useana vuonna peräkkäin jaettuna 100 000 euron tukena paikallisille yhdistyksille ja yhteisöille. Mittava tukisumma on mahdollistanut monenlaista toimintaa eri puolilla Kymenlaaksoa ja kiertyy osittain takaisin omistaja-asiakkaille mm. yhteistyökumppaneidemme tarjoamien Pivo-etujen muodossa. Näin sen pitää ollakin: yksi hyvään tarkoitukseen laitettu euro kertautuu ja vaikuttaa positiivisesti isompaan joukkoon.

Jos vaikuttaminen omassa, paikallisessa yhteisössä kiinnostaa ja haluat näköalapaikalle seuraamaan finanssialan murrosta, suosittelen lähtemään ehdolle edustajiston vaaleihin. Ehdokkaaksi voit ilmoittautua 14.8. - 8.9. osoitteessa op.fi/edustajistonvaalit.

Vähintään yhtä tärkeää on käyttää äänioikeutta marraskuisissa vaaleissa ja kun silloin mietit omaa ehdokastasi, toivon sinun valitsevan ehdokkaan, joka on valmis viemään muutoksia läpi arvojohtajuuden kautta.

Lue lisää vaaleista: op.fi/edustajistonvaalit ja uusi.op.fi/kymenlaakso

Teksti: Lauri Heimala

Tuoreimmat
Kekseliäimmät joululahjat ilman stressiä
Kun luet tämän, et päädy kiertämään kauppoja selkä hiessä ja yllätät läheisesi osuvilla lahjoilla. Mikä parasta, nämä ehdit hankkimaan vaikka ihan viime tipassa.
Liikenteessä uudistuneella vakuutuksella
Alkuvuodesta päivittynyt liikennevakuutuslaki uudisti autojen vakuuttamista merkittävästi. Muutoksen ansiosta Osuuspankin asiakkaat saavat liikennevakuutukseensa nyt aiempaa suuremman lähtöbonuksen...
Ät och bra billigt
Hur kan man minska matutgifterna med flera hundra euro per månad?
Pienoiskuva asiakaskunnasta
OP Keski-Suomen edustajiston vaalit on käyty. Kiitos kaikille äänestäjille. Lämpimät onnittelut valituille 60:lle edustajiston jäsenelle ja kiitokset kaikille ehdokkaille.

OP sosiaalisessa mediassa