Kymenlaakso

Työntekijävaihdossa Piilaaksossa
”Kun tulet takaisin, olethan yhteydessä. Käydään viinilasillisella.” Näihin sanoihin päättyi lounastapaaminen Silicon Valleyssä, Piilaaksossa. Minulla alkoi olla työntekijävaihdon viimeiset hetket...
Autoretkellä Einen kanssa
Varainhoitaja Janne Koskinen OP Private Kymenlaaksosta vietti hauskan päivän vapaaehtoisena automiehenä.
Kentältä leikkauspöydälle
Elämää ei voi ennustaa, mutta ennakoida voi. Kotkalainen Sari Tossavainen neuvoo perheen vanhempia vakuuttamaan myös itsensä.
Äänestäminen on arvovalinta
OP Kymenlaakson hallituksen jäsen, Lauri Heimala, pitää tärkeänä, että on kulkenut koko polun läpi OPn edustajistosta hallintoneuvoston kautta hallitukseen ja muistuttaa hallinnon tehtävästä...
Ensikertalaisena edustajistossa
Terveydenhoitaja Suvi Inkilä kokee oppineensa paljon uutta talousasioista OPn edustajistossa. Hän kannustaa muitakin tarttumaan rohkeasti uusiin haasteisiin.
Jaalalainen Ville Iiskola: ”Osuuspankin edustajistossa pääsee seuraamaan pankin toimintaa näköalapaikalta”
Erittäin mielenkiintoisia asioita ja paljon uusia mukavia tuttavuuksia, summaa jaalalainen Ville Iiskola, 32, kokemuksiaan Kymenlaakson Osuuspankin edustajistosta. Iiskolalla on pian takanaan...
OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat
Elämykset ja paikallisuus ovat vahvasti mukana OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkoilla. Kesällä suunnataan Woikosken automuseoon ja talvella Imatran uuteen teatteriin.
*ship – The Startup Festival
Haluamme olla kehittämässä kymenlaaksolaista yrityskulttuuria ja tuomassa uudenlaista inspiraatiota seudulle. Siksi olemme mukana tukemasssa *ship startup-tapahtumaa.
Laudan päältä löylyihin
Lumilautailija Roope Tonteri viettää yli puolet vuodesta ulkomailla, ja Suomessa ollessa aika kuluu rennommin omalla saunamökillä. Reissun päällä rahatilannetta on helppo seurata OP-mobiilista.
Elämää verkossa – tubettaja Herbalisti testasi OPn verkkoneuvottelun
Sadattuhannet seuraavat verkossa Herbalisti-nimellä tunnetun Juuso Karikuusen elämää YouTube-videoiden kautta. Mitä suosittu tubettaja tuumii OPn verkkoneuvottelusta?
#Kymenlaaksonousuun
Luin vuodenvaihteessa erinomaisen artikkelin sisäisestä motivaatiosta ja innostuksesta. Pääviestinä oli, että voisiko Suomi olla maa, jossa ihmisten luontainen innostus saadaan kanavoitua...
Uusperheen arki loksahtelee kohdalleen
Tikerpuun perheen hektinen arki pyörii maatilan, lapsien ja eläimien ympärillä. Suurperheen pankki- ja vakuutusasioiden hoito helpottui huomattavasti, kun ne keskitettiin yhden katon alle.
Puskuria tulevaisuuteen
Opintolainaa ja ASP-tili, sijoitustietoutta ja rahastosäästöä. Tämän päivän opiskelijanuoret ovat hyvin perillä talousasioista.
Sinustako rakentaja asuntomessualueelle?
Asuntomessut järjestetään Kouvolassa vuonna 2019, ja alueen rakentamista suunnitellaan täyttä vauhtia. Pitkän tähtäimen suunnittelu kannattaa, sillä rakennusprojekti vie aikaa, tietää Kotkan...

OP sosiaalisessa mediassa