Kymenlaakso

OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkat
Elämykset ja paikallisuus ovat vahvasti mukana OP Kymenlaakson omistaja-asiakasmatkoilla. Kesällä suunnataan Woikosken automuseoon ja talvella Imatran uuteen teatteriin.
*ship – The Startup Festival
Haluamme olla kehittämässä kymenlaaksolaista yrityskulttuuria ja tuomassa uudenlaista inspiraatiota seudulle. Siksi olemme mukana tukemasssa *ship startup-tapahtumaa.
Laudan päältä löylyihin
Lumilautailija Roope Tonteri viettää yli puolet vuodesta ulkomailla, ja Suomessa ollessa aika kuluu rennommin omalla saunamökillä. Reissun päällä rahatilannetta on helppo seurata OP-mobiilista.
Elämää verkossa – tubettaja Herbalisti testasi OPn verkkoneuvottelun
Sadattuhannet seuraavat verkossa Herbalisti-nimellä tunnetun Juuso Karikuusen elämää YouTube-videoiden kautta. Mitä suosittu tubettaja tuumii OPn verkkoneuvottelusta?
#Kymenlaaksonousuun
Luin vuodenvaihteessa erinomaisen artikkelin sisäisestä motivaatiosta ja innostuksesta. Pääviestinä oli, että voisiko Suomi olla maa, jossa ihmisten luontainen innostus saadaan kanavoitua...
Uusperheen arki loksahtelee kohdalleen
Tikerpuun perheen hektinen arki pyörii maatilan, lapsien ja eläimien ympärillä. Suurperheen pankki- ja vakuutusasioiden hoito helpottui huomattavasti, kun ne keskitettiin yhden katon alle.
Puskuria tulevaisuuteen
Opintolainaa ja ASP-tili, sijoitustietoutta ja rahastosäästöä. Tämän päivän opiskelijanuoret ovat hyvin perillä talousasioista.
Sinustako rakentaja asuntomessualueelle?
Asuntomessut järjestetään Kouvolassa vuonna 2019, ja alueen rakentamista suunnitellaan täyttä vauhtia. Pitkän tähtäimen suunnittelu kannattaa, sillä rakennusprojekti vie aikaa, tietää Kotkan...
Tarinoita sadan vuoden varrelta
Kymenlaaksoon mahtuu monia tarinoita, jotka ovat alkaneet jo ennen Suomen itsenäistymistä. Kymenlaaksolaisen yrityksen, Woikosken, juuret ulottuvat 1800-luvun lopulle ja vuonna 1914 syntynyt Vieno...