Vaikuta omaan pankkiisi

Pankkiin ei tulla hattu kourassa, sillä sähköiset pankkipalvelut tuovat valinnanvaraa. Omistajia kuunnellaankin herkällä korvalla, ja palautteeseen pyritään reagoimaan nopeasti.

OP on osuustoiminnallinen ja yhteisöllinen pankki, ja jokaisella omistaja-asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa oman osuuspankkinsa toimintaan. Edustajisto, hallintoneuvosto ja hallitus ovat pankin omistaja-asiakkaitten virallinen ääni, jonka kautta ohjataan pankin toimintaa ja tuodaan omistajien näkemykset kuuluviin.

Itse olen ollut mukana vaikuttamassa OP Keski-Suomen asioihin jo pitkään, vuodesta 2005 lähtien: ensin aluetoimikunnassa ja sittemmin hallituksessa, jonka puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2014. Tärkein tehtäväni on valvoa toimivaa johtoa siinä, että palvelut tuotetaan kustannustehokkaasti ja pankki pystyy vastaamaan omistaja-asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että OP Ryhmän kehittämät palvelut ja tuotteet otetaan käyttöön nopeasti, ja olemme tarkkoja kulujen kanssa. Asiakkaalle tarjotaan parasta ja mahdollisimman edullisesti – ja bonukset päälle.

Puheenjohtajakauteni aikana omistaja-asiakas on tuotu tekemisen keskiöön. OP Keski-Suomessa seurataan nyt tarkasti asiakaspalvelun tasoa ja henkilökunnan osaamista pyritään kehittämään jatkuvasti. Asiakkaiden tarpeet kartoitetaan, eikä vain myydä yksittäisiä tuotteita. Tavoitteena on, että OP Keski-Suomi on osuuspankkien parhaimmistoa. Vain hyvässä kunnossa oleva pankki voi tarjota parhaat ratkaisut asiakkaittensa tarpeisiin.

Omistaja-asiakkaat ääntä halutaan kuulla palautteiden lisäksi myös uudessa yhteisössä. OP Keski-Suomi on ottanut ensimmäisten pankkien joukossa käyttöönsä uuden sähköisen omistaja-asiakasyhteisön, johon liittyessään omistajat pääsevät vaikuttamaan oman pankin toimintaan entistä laajemmin. Yhteisö on kaikille omistaja-asiakkaille avoin ja vaikuttamaan pääsee erilaisiin kyselyihin ja keskusteluun osallistumalla.

Jaakko Pehkonen, OP Keski-Suomen hallituksen puheenjohtaja

Jaakko Pehkonen

Jaakko Pehkonen

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa