Kesätöitä nuorille OP Keski-Suomen piikkiin

Nuorten kesätyökampanjassa etsitään sopivia yhdistyksiä 2.4. asti! OP Keski-Suomen toimialueella toimivat yleishyödylliset yhdistykset voivat myös ensi kesänä palkata 15–17-vuotiaan nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi pankin piikkiin.

#kesäduuniOPnpiikkiin

OP Keski-Suomi edistää tänäkin vuonna keskisuomalaisten nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista kesätyölahjoituksen avulla. Kesällä 2018 toimialueemme (Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Karstula, Laukaa, Saarijärvi, Viitasaari, Äänekoski) 50 yleishyödyllistä yhdistystä voivat 25.000 euron tuella tarjota 50:lle 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan.

Haemme sopivia yhdistyksiä 2.4. asti

Millaisia kesätöitä teidän yhdistyksellänne olisi tarjota 15-17-vuotiaalle nuorelle? Tukea voi saada vain hakemalla. Pankki lahjoittaa yhdistykselle tuen nuoren palkkaukseen, 500 euroa/nuori.

Yhdistyksen edustaja, tutustu kampanjaan ja täytä hakemus 2.4. mennessä tästä.

Nuoret hakevat kesätöitä 10.-30.4.

Yhdistysten tarjoamat 50 kesätyöpaikkaa löytyvät ti 10.4. alkaen kampanjasivuilta. Nuori voi hakea useampaa työtä, mutta työllistyä vain yhteen tuettuun kesätyöhön.

2018 on kampanjan neljäs vuosi

Nuorten kesätyökampanjaa toteutamme tänä vuonna neljättä kesää peräkkäin. Pankilla itsellä ei ole mahdollisuutta löytää sopivia töitä nuorille, niin onkin erityisen hienoa, että yhdistykset ovat lähteneet mukaan työllistämään nuoria kampanjamme avulla. Monet yhdistykset ovat rohkaistuneet mukaan ja toimivat työnantajina ihan ensimmäistä kertaa.

Olemme saaneet ja keränneet palautetta vuosittain kampanjassa mukana olleilta yhdistyksiltä ja nuorilta - tässä muutama mallia 2017.

Palautetta yhdistyksiltä

  • "Oikein hyvä juttu sekä nuorille että yhdistyksille. Kiitos tuestanne!"
  • "Pelkästään ruusuja tahdomme ojentaa OPlle tästä erinomaisen oivallisesta nuorten työhöntutustuttamisesta sekä yhdistysten toiminnan tukemisesta tätä kautta. Toivottavasti OP voi jatkaa tätä upeaa toimintaa!"
  • "Avustuksen maksaminen jo ennen toteutunutta työllistämistä tosi hieno juttu meille, jotka kamppailemme koko ajan rahattomina, mutta armottomalla halulla auttaa nuoria eteenpäin tässä haastavassa maailmassa."
  • "Tällaista kannustusta vapaaehtoistyö tarvitsee. Talkoolaisia löytyy, mutta harva on halukas talkootyön lisäksi sijoittamaan rahaa toimintaan."

Palautetta nuorilta

  • "Kesätyö oli todella mukava ja opettavainen. Työilmapiiri oli todella iloinen ja positiivinen. Mitään suuria haasteita ei ollut."
  • "Kesätyö oli erinomainen! Onnistuin hyvin kerhon pitämisessä ja nautin siitä! Sain valita itse kaiken, joten oli kivaa! Haasteita toi leipominen, koska en ole hyvä siinä."
  • "Oli todella mukava työjakso - paljon tekemistä, eikä ollut hetkeäkään tylsää."
  • "Tosi kiva, että autatte yhdistyksiä ja samalla tuette nuorten työllistymistä ja työkokemusten saantia."

Yhdessä hyvä tulee.

Nuorten kesätyökampanjassa ollaan yhdistysten kanssa yhdessä hyvällä asialla ja hyvä niin, sillä uskomme vahvasti, että nuorten työllistäminen on arvokas yhteiskunnallinen teko.

Kirjoittaja: Katri Tynkkynen, viestintäasiantuntija, OP Keski-Suomi

OP Keski-Suomi etusivulle.

OP Keski-Suomen asiantuntijoiden muut kirjoitukset op.mediassa

Katri Tynkkynen

Katri Tynkkynen

Tuoreimmat
Onko kotisi arvoasunto – nyt niitä kysytään
Onko kotisi arvoasunto – nyt niitä kysytään
Täyttääkö kotisi arvoasunnon kriteerit? Tällä hetkellä arvoasunnot käyvät hyvin kaupaksi. Kiinteistönvälittäjät kertovat, millainen arvoasunto kiinnostaa eniten.
Hiljainen heinäkuu yllättää usein yrittäjän: mitä tehdä, jos tilaukset lakkaavat?
Hiljainen heinäkuu yllättää usein yrittäjän: mitä tehdä, jos tilaukset lakkaavat?
Monet yrittäjät oppivat kassavirran tasapainottamisen tärkeyden kantapään kautta. Kassavajeen torjumiseen löytyy keinoja, mutta asiantuntijan tärkein vinkki yrittäjälle on tämä: lomaile silloin kun...
Viiden vai kolmen tähden rahasto? Mitä Morningstar-tähdet kertovat rahaston menestyksestä?
Viiden vai kolmen tähden rahasto? Mitä Morningstar-tähdet kertovat rahaston menestyksestä?
Tarjolla olevien sijoitusinstrumenttivaihtoehtojen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti parin vuosikymmenen aikana. Erityisesti sijoitusrahastojen suosio on ollut vahvaa niin piensijoittajien kuin...
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
OP Helsingin kumppanitapahtumiin kuuluvat viime vuoden tapaan kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali Flow Festival, junioripelaajien jalkapalloturnaus Helsinki Cup ja tubettajatapahtuma Tubecon.

OP sosiaalisessa mediassa