OP Keski-Pohjanmaan liikkuva pankki

Mikä pankki se sellainen on, joka liikkuu ja minne se liikkuu? Entä ketä varten se on olemassa? Meidän liikkuvan pankin vastuuhenkilö Terhi Marttila vastailee mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Hei, Terhi, sinä olet Keski-Pohjanmaan OPn liikkuvassa pankissa vastuuhenkilönä. Kerrohan nyt meille kaikille, mikä tämä liikkuva pankki oikein on?

Liikkuvassa pankissa on tarkoitus tuoda pankkipalvelut lähemmäksi asiakkaita. Pyrimme olemaan siellä, missä asiakkaammekin ovat ja tarjoamaan heille pankkipalvelut mahdollisimman kattavasti ja mahdollisimman laajalla osaamisella juuri siinä hetkessä. Liikkuvassa pankissa pyritään hoitamaan asiakkaan asia loppuun saakka tai ainakin viemään se niin pitkälle kuin mahdollista ja sopia sitten tarvittaessa jatkosta.

Mitä asioita liikkuvassa pankissa voi sitten hoitaa, kerro jokin esimerkki?

Voit esimerkiksi muuttaa maksukortin turvarajoja tai tehdä kortin luottorajan korotushakemuksen. Säästämisen ja sijoittamisen osalta voit esimerkiksi aloittaa rahastosäästämisen tai avata vaikkapa asuntosäästämiseen tarkoitetun ASP-tilin. Vastaamme myös akuutteihin rahoitustarpeisiin. Liikkuvassa pankissa pystymme tekemään esimerkiksi Täsmä- tai Joustoluottohakemuksen, johon luottopäätös saadaan heti. Päätöksen ollessa myönteinen rahat saadaan asiakkaan tilille saman tien. Opastamme tietysti myös käyttämään sähköisen asioinnin palveluita. Oikeastaan ainut, mitä emme voi liikkuvassa pankissa tarjota, on käteiskassapalvelut.

Asiointi liikkuvassa pankissa kuulostaa varsin mutkattomalta ja sinne voi varmaan tulla ilman ajanvarausta? Miten tämä käytännössä siis toimii?

Liikkuvaan pankkiin voi tulla ilman ajanvarausta. Monet saattavat miettiä, että ajanvaraus pankkiin tehdään vain jostain isommasta syystä. Kynnys lähteä konttorille hoitamaan asioita saattaa olla korkea. Nyt me voimme lähteä ulos perinteisestä konttoriympäristöstä ja mennä sinne, missä asiakkaamme ovat. Monien asiakkaiden kanssa on tullut yhdessä tuumin todettua, että pankkiasioita olisi ollut hyvä käydä säännöllisesti ja lyhyemmällä aikavälillä läpi. Tällä tavoin toivottavasti tuleekin useammin tavattua.

Missä teitä voi tavata?

Olemme jo kertaalleen päässeet kokeilemaan liikkuvaa pankkiamme Hippo-yleisurheilukisoissa Kirkonmäen kentällä Kokkolassa. Tilanne oli uusi sekä meille että asiakkaillemme. Monelle tuli yllätyksenä, että voimme ihan oikeasti hoitaa pankkiasioita tässä liikkuvassa pankissa. Kesän ajalle olemme kalenteroineet jo muitakin tapahtumia ja paikkoja, missä ollaan mukana. Seuraa ilmoituksiamme Facebook-sivultamme ja pysyt ajan tasalla liikuistamme. Tule tapaamaan meitä, ja jos jokin asia askarruttaa niin kysy vain rohkeasti! Me autamme sinua. Olemme niitä samoja pankin asiantuntijoita, mutta vain uudessa ympäristössä.

Kuvassa osa liikkuvan pankin asiantuntijoista eli Carita, Henna, Riikka ja vastauksia meille antanut Terhi. Hän ottaa mielellään vastaan vinkkejä, missä haluaisit tavata meitä jatkossa.

Kirjoittajina asiantuntijamme Anu Pentinmäki ja Terhi Marttila.

Tuoreimmat
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
Tapaa OP Helsinki kesän tapahtumissa
OP Helsingin kumppanitapahtumiin kuuluvat viime vuoden tapaan kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali Flow Festival, junioripelaajien jalkapalloturnaus Helsinki Cup ja tubettajatapahtuma Tubecon.
Permanent på stugan
Permanent på stugan
Paret Lyytikäinen flyttade till stugan för fjorton år sedan, Hannu Hyvärinen förbereder för närvarande sin egen flytt. En ändring av användningsändamålet för en fritidsbostad kräver samarbete med...
Alkuvuosi jakoi yhtiöt Helsingin pörssissä selviin voittajiin ja häviäjiin
Alkuvuosi jakoi yhtiöt Helsingin pörssissä selviin voittajiin ja häviäjiin
Maailmantalous on ollut yhä kasvu-uralla, ja loppuvuoden kehitys näyttää vielä samansuuntaiselta. Helsingin pörssissä hajonta alkuvuoden tuloskehityksessä on ollut suurta.
Henri Alen: "Tuhlaajapuoli näkyy ruokakaupassa"
Henri Alen: "Tuhlaajapuoli näkyy ruokakaupassa"
Kokki Henri Alén on joskus pienissä hankinnoissa naurettavan säästeliäs.

OP sosiaalisessa mediassa