Mukana kannustamassa Helsinki Cupin hulinoissa

OP Helsinki lähti mukaan kannustamaan jalkapalloilijan alkuja, hakemaan reipasta fiilistä ja tukemaan suosittua urheilutapahtumaa! Hyvä yhteistyö, liikunnan ilo ja yhteishenki poiki iloisia kokemuksia niin turnauksiin osallistuneille, kuin meille OPlaisille, jotka pääsimme mukaan katkaisemaan konttori arkea, ja viettämään päivän Love The Ball Centerissä.

Jalkapalloilun huumaa on koettu jälleen ympäri Helsingin nurmikenttiä. Kesäinen koko perheen jalkapallotapahtuma Helsinki Cup on vetänyt vuosittain pyörteisiinsä valtavan määrän junnufutareita perheineen. Useamman päivän kestävät turnaukset ja mieletön futishenki yhdistää Hesa Cupin aikana nuoria jalkapalloilijoita monista eri maista nauttimaan hyvästä fiiliksestä, kisailusta ja uusista kokemuksista.

OP lähti tänä vuonna myös innokkaasti mukaan Hesa Cupiin! Kesäisiin konttoripäiviin iloista vaihtelua toi työpäivä OP Loungessa, Töölön Love The Ball Centerissä. Futisporukkaa riitti ja nuoria jalkapalloilijan alkuja vilisi silmän kantamattomiin.

OP toi Hesa Cupiin osallistuneille kivoja tunnelman nostattajia niin ikään lahjakorttiarvonnan, omistaja-asiakkaan pingviini-tuutti edun ja supersuositun Kick It pelin muodossa.

Digitaalinen futispeli keräsi sankoin joukoin kokeilijoita, ja eihän siltä tietysti voinut välttyä itsekään. Kyseinen peli oli ensimmäistä kertaa suomessa esillä suuremmassa tapahtumassa, ja suosion syyn ymmärtää helposti. Nuoret ovat innokkaita, digitaalisen aikakauden kasvatteja, mutta arvostavat silti vanhoja kunnon kikkailuja pallopelien parissa.

Kick It on ennen kaikkea tarkkuuspeli, ja pääsinkin ampumaan muutamia laukauksia futaripojan kanssa, joka kertoi olleensa kyseisen pelin ensimmäisiä testaajia koskaan! Sanomattakin selvää, ettei seinällä liikuskelevia mörrimöykkyjä kohtaan tähtääminen, jo muutenkin huonolla jalka-koordinaatiolla, käynyt ihan niin vaivattomasti minulta, kuin häneltä.

OP Loungessa vieraili Hesa Cup päivinä myös hyvin mielenkiintoinen vieras! Jo 9 vuotta freestyle-futista harrastanut Pekko Piirto kävi viettämässä aikaa nuorten jalkapallo intoilijoiden kanssa, sekä pyydettäessä näytti ja opetti mitä uskomattomimpia kikkoja!

Pekko, freestylejalkapallo piireissä tunnettu myös Pegenä, kuvaili freestyle-futiksen olevan kaikkea sitä, mitä perinteinen jalkapallo ei ole. Lajin aloittaminen on varsin helppoa. Kuka tahansa omaa matkaansa freestylejalkapallossa aloitteleva tarvitsee vain rakkauden lajiin, sekä no tietenkin, jalkapallon, kertoo Pege.

Freestyle uransa aikana Piirto on päässyt esiintymään paljon, sekä matkustelemaan lukemattomissa eri maissa, joista mukaan on tarttunut myös valtava kirjo uusia ystäviä. Hän on mukana tuoreessa Freestyle Finland -seurassa, jonka tavoitteena on tehdä lajia tunnetummaksi suomessa, sekä auttaa lajista innostuneita verkostoitumaan. Pääpointti koko tekemisessä on itsensä ylittäminen ja aina vain vaikeammissa tempuissa onnistuminen. "Siitä tulee ihan kingi fiilis, kun onnistut jossain mahdottomalta tuntuvassa tempussa. Mitä vaikeampi juttu, sitä epätodellisempi olo, kun vihdoin saat vietyä sen läpi." Piirto kertoo innostuneena.

Hän toimii esikuvana monille lajista innostuneille, sekä haluaakin tuoda esiin sen, kuinka lajin suola on nimenomaan itsensä ylittäminen ja tekemisestä syttyminen. "On tärkeää tehdä sitä, mitä pitää tehdä, mutta vielä tärkeämpää on tehdä sitä, mistä todella pitää!" Pege lisää lopuksi vielä omin sanoin innostavan viestinsä ihan kaikille freestylejalkapallosta kiinnostuneille. Voit seurata Pekko Piirtoa instagramissa @pegepiirto.

Vaikka kesä 2017 on ollut OPlle tähän mennessä jo tapahtumarikas, laitamme silti vieläkin vain lisää tuulta purjeisiin. Haluamme olla mukana kesän menoissa ja meiningeissä, yhdessä koko Suomen kanssa! Vielä on aikaa tehdä tästä kaikkien aikojen kesä.

Parhaiten OP Helsingin kesäsuunnitelmissa pysyt mukana seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa @op_helsinki.

Tavataan tapahtumissa!

Kesäterveisin,

Riina Kruut

OP Helsinki Online

Tuoreimmat
Auton osto on surkea sijoitus – Voiko siitä selvitä pienillä kolhuilla?
Me suomalaiset olemme järkevää autoilukansaa. Siksi panostamme auton hankinnassa usein siihen, että auton jälleenmyyntiarvo olisi hyvä. Arvon lasku on väistämätöntä, mutta millaisilla kärryillä...
Osakesijoittaja - katse Eurooppaan
Tämän vuoden aikana sijoittajat ovat joutuneet tarkastelemaan suhdettaan riskiin ja tuottoon normaaliakin tarkemmin.
Talon rakentaja, tiedä nämä neljä asiaa asuntolainasta
Asuntolainan hakeminen on erilaista uuden talon rakentajalle kuin valmiin kodin ostajalle. Ota huomioon nämä asiat.
Muutatko ensimmäistä kertaa vuokralle? Lue miksi kotivakuutus kannattaa
Koti on tilastojen valossa maailman vaarallisin paikka. Yli 70% kaikista tapaturmista tapahtuu tuttujen seinien sisällä, joten siihen kannattaa varautua vakuuttamalla.