Foodin.fi-verkkokaupan tuotteet -20 %

Lasse Jalkasen perustama Foodin on luomu-elintarvikkeita maahantuova ja valmistava perheyritys. Valikoima kattaa laajan skaalan erilaisia gluteenittomia viljatuotteita, pähkinöitä, öljyjä, levitteitä ja proteiineja.

Foodin sai alkunsa vuonna 2009 intohimosta ravinteikkaaseen ruokaan.

– Aluksi tilasin ja myin raaka-aineita, jotta voisin käyttää niitä itse. Olin innoissani tuotteista ja pian huomasin, että muutkin ovat kiinnostuneita niistä. Yrityksen ensimmäinen tuote oli käsintehty raakasuklaa. Moni innostui suklaasta, joka on ravinnetiheää ja tekee oikeasti hyvää, yrityksen perustaja Lasse Jalkanen sanoo.

Foodinin raakasuklaat valmistetaan edelleen käsityönä Jyväskylässä, jossa yrityksellä on 35 työntekijää. Yrityksen kysytyimpiä tuotteita ovat viime syksynä lanseeratut Granola-välipalapatukat.

– Halusimme kehittää välipalapatukan, jossa olisi mahdollisimman paljon ravintoaineita ja mahdollisimman vähän sokeria. Nokkosta ja pinaattia sisältävät Granola-patukat ovat kolmen vuoden kehityksen tulos. Kookosnektarilla makeutut patukat maistuvat sekä lapsille että aikuisille.

Jalkanen on ollut kiinnostunut ravinnosta yläasteiästä asti.

– Treenasin yläasteella paljon jalkapalloa, capoeiraa ja mikroautoilua. Jo silloin huomasin, miten paljon sillä, mitä syön, on vaikutusta siihen, miten jaksan treenata ja palaudun, Jalkanen sanoo.

Foodinin toiminnan kulmakivinä ovat laatu, puhtaus ja eettisyys.

– Teemme yhteistyötä valikoitujen pienten viljelijäyhteisöjen kanssa tukeaksemme kestävää kehitystä ja vierailemme säännöllisesti viljelijöiden ja tuottajien luona, Jalkanen sanoo.

OP Helsingin asiakkaat saavat puolen vuoden ajan tutustumisetuna 20 prosenttia alennusta Foodin.fi-verkkokaupan tuotteista. Edun saa koodilla: OPomistaja. Etu on voimassa 31. marraskuuta asti.

Tuoreimmat
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Rakennusalan työvoimavuokrauksen mullistanut yrittäjä panostaa ihmisiin: “oikeilla osaajilla mikä tahansa on mahdollista”
Vuokratyöfirman perustanut Tommi Hämäläinen haluaa tehdä rakennusalan työnvälityksestä joustavampaa ja läpinäkyvämpää. Tekoäly on mahdollistanut uudenlaisen palvelun kehittämisen, mutta tärkeintä...
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Korporaatiosta yrittäjäksi – Kokeneesta yhtiökumppanista ollut suuri apu
Suunnittelutoimisto Tikka & Talvenheimon luova johtaja Miikka Tikka päätyi yrittäjäksi yli kymmenen vuoden mediatalouran jälkeen.
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Sijoittaja, nämä asiat sinun kannattaa lukea osavuosikatsauksesta
Pörssiyhtiöiden osavuosikatsaukset tarjoavat parhaan tiedon yksittäisen yrityksen asioista. OPn osaketutkimusjohtaja Henri Parkkinen kertoo, mitkä tiedot ovat alkaneella tuloskaudella erityisen...
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Yhteiskäyttöautolla minne vaan, milloin vaan
Mitä tehdä kun bussi kaasuttaa etuajassa pysäkiltä tai sateinen pyörämatka töihin ei houkuta? Tienvarresta voi napata yhteiskäyttöauton, joka tuo joustavuutta liikkumiseen.

OP sosiaalisessa mediassa