Ei se kisa, vaan se tunnelma – Helsinki Cup tuo juniorijalkapalloilijat yhteen

Helsinki Cupiin osallistuu 20 000 juniorijalkapalloilijaa ympäri Suomen ja maailmalta. Suomen suurimmassa jalkapalloturnauksessa tärkeintä on urheilun riemu ja yhteisöllinen tunnelma.

Töölön kentällä käy kuhina. Lapsia ja nuoria vilisee jalkapallotamineissa. Käynnissä on tietysti Helsinki Cup, Suomen suurin ja perinteisin nuorten jalkapallotapahtuma. Viikon ajan alue on yhtä urheilun juhlaa, kavereita ja kannustusjoukkoja.

Iiro Viita ja Vilho Vähäkangas Koivukylän palloseurasta Vantaalta ovat tulleet kiertelemään Love The Ball Center -tapahtumatorille voitokkaan pelin jälkeen. Nuorten futaajien mielestä parasta Helsinki Cupissa on pelaaminen, vaikka voittoa ei tulisikaan. Odotukset turnausviikkoa ja edessä siintäviä pelejä kohtaan ovat silti korkealla.

‒ Voittoja odotetaan, Vähäkangas kertoo tomerasti.

Myös Markus Liuko ja Gabriel Lehtinen HJK Lauttasaaren juniorijoukkueesta ovat juuri voittaneet erän. Kaverukset potkivat palloa digitaaliselle jättinäytölle tapahtumatorilla. Kyseessä on Kick It -peli, jossa pelaajat voivat testata osumatarkkuuttaan. Tarkoituksena on kerätä pisteitä osumalla tikkatauluun.

‒ Tosi hyvä fiilis on, kaverukset kommentoivat tunnelmia. Edessä on vielä kahdeksan peliä.

Jalkapallo on yhteinen kieli

Helsinki Cupin yhteyspäällikkö Ulla Ruuskasen mukaan tapahtuman ainutlaatuisuus syntyy lasten ilosta ja yhteenkuuluvuuden tunteesta, joka pelikentillä vallitsee.

‒ Turnaukseen osallistuu yli 20 000 lasta ja nuorta, ja meillä on mukana 1 313 joukkuetta yhteensä 17 eri maasta. Jalkapallo on täällä se yhdistävä asia, se kaikkien yhteinen kieli, Ruuskanen sanoo.

OP on tänä vuonna yksi Helsinki Cupin pääyhteistyökumppaneista. Pelejä pelataan OPn nimikkokentillä Töölössä ja Käpylässä, ja tapahtumatorin OP loungessa riittää ohjelmaa koko viikon ajan.

‒ Haluamme olla mukana tukemassa lasten ja nuorten liikkumista sekä luomassa viihtyisämpää pääkaupunkiseutua meille kaikille, kertoo OP Helsingin operatiivinen johtaja Päivi Jääskeläinen.

‒ Helsinki Cupissa yhdistyvät liikunnan ilo, yhteisöllisyys ja monikulttuurisuus. Yhtenä pääkaupunkiseudun suurimmista yhteisöllisistä kesätapahtumista se on samalla meille hieno mahdollisuus kohdata kaikenikäisiä asiakkaitamme, Jääskeläinen sanoo.

OP on Helsinki Cup -tapahtuman sponsori. Helsinki Cup järjestetään 10.-15.7. Love the Ball Center -tapahtumatori ja OP Helsingin lounge sijaitsevat osoitteessa Nordeskiöldinkatu 11-13, Helsingin jäähallin edustalla. Tapahtumatori on maksuton ja avoin kaikille.

Tuoreimmat
Tiedon Ari Järvelä: "Tekoäly muuttaa elämäämme rajusti – tuottavuusloikka parantaa kaikkien hyvinvointia"
Tiedon Ari Järvelä: "Tekoäly muuttaa elämäämme rajusti – tuottavuusloikka parantaa kaikkien hyvinvointia"
Tiedon datakeskeisten liiketoimintojen johtaja toivoo, että Suomessa otettaisiin tekoälyn sovelluksissa kiinni maailman kärkimaita.
Pelastakaa pitkäaikaissijoittaja
Pelastakaa pitkäaikaissijoittaja
Sijoittamisesta on tullut jokamiehen ja -naisen oikeus, ja hyvä niin. Viime vuosina erilaiset sijoitusblogit ja vaurastumisen tarinat ovat rohkaisseet ihmisiä ajattelemaan sijoittamista.
Urheiluakatemiasta kohti maailman kärkeä
Urheiluakatemiasta kohti maailman kärkeä
Heidi Nikkinen tähtää kohti maailman huippua niin ampuma- kuin maastohiihdossakin. Urheiluakatemia mahdollistaa lähes ammattimaisen harjoittelun.
Kesätyö 60 nuorelle OP Länsi-Uusimaan piikkiin
Kesätyö 60 nuorelle OP Länsi-Uusimaan piikkiin
Pankin kesätyöpaikkalahjoitukset saavat jatkoa

OP sosiaalisessa mediassa