Pohjola Terveys - koko sydämellä Etelä-Karjalassa

Tämän vuoden lopulla Lappeenrantaan avataan Pohjola Terveyden ensimmäinen lääkärikeskus, josta on saatavilla mm. työterveyspalvelut yrityksille sekä yleis- ja erikoislääkäripalvelut koko perheelle.

OP haluaa olla Suomen suurimpana yritysten tapaturmavakuuttajana tarjoamassa terveyspalveluja, joilla varmistetaan asiakasyritystemme toiminnan sujuvuus henkilöstön tapaturma- ja sairaustapauksissa.

  • Pohjola Terveyden työkykyä ylläpitävät palvelut auttavat työntekijöitä pysymään terveinä ja hyvinvoivina, kertoo aluepäällikkö Sampo Holm OP Vakuutuksesta. Työterveyshuoltomme erityisenä painopisteenä on ennakointi, esim. merkit uupumuksesta voidaan tunnistaa kartoituksen avulla, jolloin tarvittavat toimenpiteet voidaan toteuttaa riittävän varhaisessa vaiheessa.

Sairauden tai tapaturman sattuessa tehokas ja sujuva hoitoketju mahdollistavat nopean työhön paluun. Pohjola Terveyden hoitoketjulla on pystytty pienentämään henkilöstön poissaolokustannuksia keskimäärin 18 prosenttia. Annamme työterveyshuollon palveluille kiinteän hinnan, joten kustannusten arviointi on yritykselle helppoa.

Pohjola Terveysmestari auttaa puhelimitse

Pohjola Terveysmestari -palvelun puhelinlinjat aukesivat 9.4. Puhelin palvelee arkisin 7-23 ja viikonloppuisin 10-17.

Terveysmestari arvioi asiakkaan hoidon tarpeen, antaa hoito-ohjeita ja varaa asiakkaalle tarvittaessa ajan Pohjola Terveyteen tai OP Vakuutuksen lääkärikumppaneille. Samalla kertaa voidaan tarvittaessa tehdä vakuutusyhtiön maksusitoumus ja käynnistää korvausprosessi, mikä helpottaa jatkoasiointia.

‒ Voit ottaa yhteyttä Pohjola Terveysmestariin missä tahansa terveyteen tai hyvinvointiin liittyvässä ongelmassa ja sinut ohjataan heti oikeanlaisen hoitoon tai annetaan tarvittaessa kotihoito-ohjeita, myyntijohtaja Jyrki Sivonen OP Vakuutuksesta kertoo.

Palveluun voi soittaa kuka tahansa OP Vakuutuksen työterveyshuollon asiakas ja henkilö- tai yritysasiakas, jolla on henkilövakuutus sairauden tai tapaturman varalta. Haluamme entisestään helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan hoitoon pääsyä sekä säästää tämän aikaa ja vaivaa.

Yrityksen työterveyshuollon ratkaisuissa ota yhteyttä

Aluepäällikkö Sampo Holm, puh. 050 352 1756, sampo.holm@op.fi

Kuva: Pohjola Terveydessä tehdään työtä terveyden ja hyvinvoinnin parhaaksi suurella sydämellä, Jyrki Sivonen ja Sampo Holm lupaavat.

OP sosiaalisessa mediassa