Pohjola Terveys - koko sydämellä Etelä-Karjalassa

Tämän vuoden lopulla Lappeenrantaan avataan Pohjola Terveyden ensimmäinen lääkärikeskus, josta on saatavilla mm. työterveyspalvelut yrityksille sekä yleis- ja erikoislääkäripalvelut koko perheelle.

OP haluaa olla Suomen suurimpana yritysten tapaturmavakuuttajana tarjoamassa terveyspalveluja, joilla varmistetaan asiakasyritystemme toiminnan sujuvuus henkilöstön tapaturma- ja sairaustapauksissa.

  • Pohjola Terveyden työkykyä ylläpitävät palvelut auttavat työntekijöitä pysymään terveinä ja hyvinvoivina, kertoo aluepäällikkö Sampo Holm OP Vakuutuksesta. Työterveyshuoltomme erityisenä painopisteenä on ennakointi, esim. merkit uupumuksesta voidaan tunnistaa kartoituksen avulla, jolloin tarvittavat toimenpiteet voidaan toteuttaa riittävän varhaisessa vaiheessa.

Sairauden tai tapaturman sattuessa tehokas ja sujuva hoitoketju mahdollistavat nopean työhön paluun. Pohjola Terveyden hoitoketjulla on pystytty pienentämään henkilöstön poissaolokustannuksia keskimäärin 18 prosenttia. Annamme työterveyshuollon palveluille kiinteän hinnan, joten kustannusten arviointi on yritykselle helppoa.

Pohjola Terveysmestari auttaa puhelimitse

Pohjola Terveysmestari -palvelun puhelinlinjat aukesivat 9.4. Puhelin palvelee arkisin 7-23 ja viikonloppuisin 10-17.

Terveysmestari arvioi asiakkaan hoidon tarpeen, antaa hoito-ohjeita ja varaa asiakkaalle tarvittaessa ajan Pohjola Terveyteen tai OP Vakuutuksen lääkärikumppaneille. Samalla kertaa voidaan tarvittaessa tehdä vakuutusyhtiön maksusitoumus ja käynnistää korvausprosessi, mikä helpottaa jatkoasiointia.

‒ Voit ottaa yhteyttä Pohjola Terveysmestariin missä tahansa terveyteen tai hyvinvointiin liittyvässä ongelmassa ja sinut ohjataan heti oikeanlaisen hoitoon tai annetaan tarvittaessa kotihoito-ohjeita, myyntijohtaja Jyrki Sivonen OP Vakuutuksesta kertoo.

Palveluun voi soittaa kuka tahansa OP Vakuutuksen työterveyshuollon asiakas ja henkilö- tai yritysasiakas, jolla on henkilövakuutus sairauden tai tapaturman varalta. Haluamme entisestään helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan hoitoon pääsyä sekä säästää tämän aikaa ja vaivaa.

Yrityksen työterveyshuollon ratkaisuissa ota yhteyttä

Aluepäällikkö Sampo Holm, puh. 050 352 1756, sampo.holm@op.fi

Kuva: Pohjola Terveydessä tehdään työtä terveyden ja hyvinvoinnin parhaaksi suurella sydämellä, Jyrki Sivonen ja Sampo Holm lupaavat.

Tuoreimmat
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Puukauppa käy vilkkaasti – jopa ennätystahtiin
Tänä vuonna puukaupalle on erinomaiset edellytykset ja odotettavissa on jälleen uusi hakkuuennätys. Näin metsätalouden edustajat kommentoivat puumarkkinaa.
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Juhannus vaikuttaa suomalaisten kulutustottumuksiin – ”Kesällä miehet ovat elämyshakuisempia ja naiset tekevät enemmän heräteostoksia”
Tutkimuksen mukaan suomalaiset kuluttavat juhannuksena eniten rahaa tarjoiluihin ja ruoanlaittoon. Tutut keskikesän juhlaperinteet elävät edelleen, mutta juhannushäiden sijaan nuoret suuntaavat...
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Graafikon pätkätyöt taakseen jättänyt Keijo: ”Uusi työ vahtimestarina tuntuu jopa kutsumukselta”
Puolen vuoden lomautus ja sitä seurannut työnantajan konkurssi sysäsivät viisikymppisen Keijo Korhosen lopulta työhön, joka sopii hänen luonteelleen. Vaikka kolmen vuoden työttömyys ketutti...
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Taloustaidot haltuun jo nuorena
Oman talouden hallitseminen on elintärkeä taito. Nuorena aloitettu omien menojen suunnittelu ja säästäminen opettavat järkevään rahankäyttöön.

OP sosiaalisessa mediassa