Päättäjät valitaan marraskuussa

Osuuspankin ylintä päätösvaltaa käyttävä edustajisto valitaan marraskuussa järjestettävissä vaaleissa. Valinnan tekevät omistaja-asiakkaat, ja 50 eniten ääniä saanutta ehdokasta valitaan edustajistoon.

Perinteisesti edustajisto on läpileikkaus pankin asiakaskunnasta.

– Osuuspankin asioista päättävät eri aloilla toimivat eri-ikäiset omistaja-asiakkaat. Pankille on tärkeää, että edustajiston monipuolisuus säilyy myös maantieteellisesti, sanoo Etelä-Karjalan Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Timo Alho.

Erityisesti Timo Alho kannustaa vaaliuurnille nuoria omistaja-asiakkaita. Heitä pankissa on paljon, ja heiltä toivotaan aktiivisuutta.

– Omistaja-asiakkuuteen kuuluu erilaisia etuja, ja yksi tärkeimmistä on oikeus vaikuttaa pankin päätösvaltaa käyttävien valintaan. Jokaisella omistaja-asiakkaallamme on mahdollisuus äänestää edustajistoon henkilöä, jonka tuntee edustavan itseään parhaiten.

Edustajiston vaalit pidetään samanaikaisesti koko OP Ryhmässä. OP Etelä-Karjalalla on marraskuun vaaleissa ensimmäistä kertaa vain yksi vaalipiiri.

– Edustajiston vaalit ovat nyt myös aiempaa digitaalisemmat. Ne omistaja-asiakkaat, joilla on käytössään OP-verkkopalvelu, voivat äänestää omassa verkkopalvelussaan tai OP-mobiilissa, kertoo vaalimestari Tiina Linnamurto.

Omistaja-asiakkaat, jotka eivät käytä verkkopalvelua, saavat äänestysmateriaalin postitse ja myös äänestävät postitse. Ehdokkaat löytyvät vaalisivuilta ja verkossa olevasta vaalikoneesta, jonka avulla voi tutkailla itselle sopivaa ehdokasta. Ehdokkaat esitellään OP-verkkopalvelussa, jonka kautta äänestäminenkin sujuu samantien. OP Etelä-Karjalan vaalikone auttaa sopivan ehdokkaan valinnassa.

Lue lisää: op-edustajistonvaalit.fi

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa