Ole itsesi pomo

Yrittäjäksi ryhtyminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen.

Arvostan niitä, jotka pystyvät pyörittämään täyspäiväistä yritystoimintaa ja ovat tehneet pitkään raskasta työtä rakentaakseen yrityksensä. Mutta arvostan myös niitä, jotka haluavat toteuttaa itseään pienemmässä mittakaavassa.

Monella voi olla edessään tilanne, jossa halua ja intoa oman idean eteenpäin viemiselle olisi, mutta kokopäiväiseksi yrittäjäksi ryhtyminen hirvittää. Ratkaisu on kokeilla yrittäjyyttä kevyesti. Olla siis kevytyrittäjä.

Aiheen ympärillä on ollut paljon pöhinää: toisinaan kevytyrittäjyys ei olekaan ollut niin kevyttä, kuin voisi kuvitella. Tähän on kuitenkin nyt tarjolla ratkaisu.

Vastikään lanseerattu uutuuspalvelu OP Kevytyrittäjä on tehty helpottamaan itsensä työllistävän elämää. Yrittämisen voi mitoittaa omaan tilanteeseen sopivaksi eikä tarvitse hukkua paperiviidakkoon.

Jos esimerkiksi minä, tavallinen opiskelija, haluaisin nyt koulun tai töiden ohella hyödyntää osaamistani ja alkaa vaikkapa tekemään keikkaluontoista työtä, voisin aloittaa rekisteröitymällä OP Kevytyrittäjä –palveluun.

Käytännössä palvelu hoitaa täysin digitaalisesti papereiden pyörityksen, kirjanpidon, vakuutukset ja muun välttämättömän hässäkän. Kun nämä toiminnot ulkoistaa, jää itselle aikaa keskittyä olennaiseen.

Ratkaisevaa palvelun käytössä on kuitenkin se, että OP Kevytyrittäjän kautta saa oman Y-tunnuksen ja pääsee siten todella hyötymään yrittäjyyden eduista. Palvelun perimmäisenä tavoitteena on pienentää ”tavallisen yrittäjän” ja kevytyrittäjän välillä olevaa kuilua.

OP Kevytyrittäjien määrä kasvaa jatkuvasti, kesällä oman yrityksen perustanut bloggaaja Sita Salminen näyttää mallia.

Tuoreimmat
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizzan matka pörssiin oli opettavainen - taustalla oikein aistitut trendit ja toimiva strategia
Kotipizza oli ensimmäinen laadukkaan pikaruuan eli fast casual -alan yritys, joka listautui Helsingin pörssiin. Toimitusjohtaja ja pankin edustaja kertovat, miten listautumisprosessi sujui.
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Yhteisöllisyydessä on voimaa
Finanssiala on ollut viime ajat voimakkaan muutoksen kourissa. Digitalisaatio, lisääntynyt sääntely ja uudet palveluntarjoajat ovat muuttaneet toimialaa voimakkaasti. Useiden asiantuntija-arvioiden...
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Pääsiäisenä pitkäksi viikonlopuksi Eurooppaan? 5 kohdetta, joihin pääset vielä kohtuuhinnalla
Jos haluat haistella pääsiäisenä kevättuulia jossain muualla kuin kotimaassa, kannattaa toimia nopeasti. Näihin kohteisiin saat vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoituksen kuumimpaan sesonkiaikaan.
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Keväistä säätä nähdään vilaus – muuten kylmä keli jatkuu
Vielä voi nauttia lumisista päivistä, sillä pakkanen paukkuu yhä lähipäivinä.

OP sosiaalisessa mediassa