KESÄ ON TULLUT OP ETELÄ-KARJALAAN

OP Etelä-Karjalan konttoreissa on kesän alku lähtenyt käyntiin kovalla tohinalla. Kuten monella muullakin työpaikalla, myös OPlla kesän alun voi tunnistaa uusien kasvojen ilmaantumisesta vakituisen henkilökunnan joukkoon. Imatran konttori on kokenut toukokuussa muutenkin suuria muutoksia: Imatrankoskelle rakennetaan uutta toimitilaa ja vanha konttori on jo suljettu. Pankin toiminnot on hajautettu ympäri lähiseutua ja kassapalvelut löytyvät nyt väliaikaisesti väistötilasta Väärästätalosta Koskenpartaalta. Muutokset eivät kuitenkaan itse työtä häiritse ja Imatran kesätyöntekijät Heli ja Aliisa ovat aloittaneet työskentelyn pankissa hyvällä fiiliksellä.

– Työyhteisö on tiivis ja kannustava. Töihin on mukava tulla, kun vastaanotto on lämmin. Se auttaa jaksamaan, toteaa jo kuudetta kesää finanssialalla työskentelevä Heli.

Ensimmäistä kertaa pankkialalle tänä keväänä tullut Aliisa on samaa mieltä ja lisää että alan murrosta on mielenkiintoista seurata. Digitalisaatio on maailmanlaajuinen liike ja se alkaa näkyä myös finanssialalla.

"Kyllä muutos vaikuttaa positiiviselta ja asiakkaat ovat ottaneet tämän kaiken hyvin vastaan. Myös itse väistötilat ovat saaneet hyvää palautetta, vaikka uudet sijainnit aiheuttavatkin hieman hämmennystä."

Lappeenrannassa uusi Mariankulmaksi nimetty pankkitalo on ollut käytössä jo tammikuusta lähtien. Myös täällä henkilöstön joukossa on monta uutta kasvoa. Päivittäisten asioiden palveluissa kevään aikana aloittaneet Minna, Linda ja Stella ovat kukin aiemmin työskennelleet OP Ryhmässä. Jokainen Osuuspankki on omanlaisensa yhteisö, vaikka tietyt asiat ovatkin samoja.

– Digitalisaatiosta on jatkuvasti puhetta, mutta se ei vielä näy ihan kaikkien asiakkaiden arjessa. Edelleen perinteisillekin palveluille on kysyntää, kommentoi Jämsän Osuuspankissa pankkiuransa aloittanut Minna.

Pankkialalla ensikertalaisia ovat kassapalveluissa aloittanut Emilia ja lakipalveluihin tullut Jasmin. Heille kaikki on ollut uutta, mutta hommaan on päässyt nopeasti mukaan.

– Tekemistä on ollut paljon. Työtehtävät ovat kiinnostavia ja yhteisöstä sekä asiakkaista saa voimaa, Jasmin tiivistää.

Uutena Lappeenrannan toimipisteellä olen aloittanut myös minä, Laura. Työskentelen kesäbloggaajana OP Etelä-Karjalassa ja voitte jatkossa lukea kirjoituksiani täältä op.mediasta, blogipostaukseni käsittelevät nuorta OPn asiakasta koskettavia aiheita. Aurinkoista kesän alkua!

PS. Jos haluat lukea lisää digi-ilmiöstä, käy katsomassa OP Helsingin Riinan teksti: Kärryillä digi-ilmiön kehityksessä

Lappeenrannan kesätyöntekijät, ylärivi Laura Kotisalo (vas.), Stella Hints ja alarivi vasemmalta oikealle Emilia Kotiranta, Linda Henriksson, Jasmin Jälkö sekä Minna Mäkelä. Otsikkokuvassa Imatran kesätyöntekijät Heli Marttila (vas.) ja Aliisa Heikkinen.

Tuoreimmat
Paras päivä aloittaa sijoittaminen on tänään – laadi sijoittajaprofiilisi nyt verkossa
Paras päivä aloittaa sijoittaminen on tänään – laadi sijoittajaprofiilisi nyt verkossa
Oletko sijoittaja tai kiinnostunut sijoittamisesta? Täytä oma sijoittajaprofiilisi op.fi:ssä. Sijoittajaprofiilin avulla selvitämme, millainen sijoittaja olet ja voimme tarjota juuri sinulle...
Saippuakauppiaaksi alakoulussa? Pikkuyrittäjät-ohjelma opettaa taloustaitoja koululaisille
Saippuakauppiaaksi alakoulussa? Pikkuyrittäjät-ohjelma opettaa taloustaitoja koululaisille
Yrittäjyyskurssit opettavat lapsille ja nuorille paitsi yritteliäisyyttä myös talouden hallintaa ja rahan arvoa.
Näin tunnistat sydänkohtauksen – lievät oireet sekoittuvat joskus närästykseen
Näin tunnistat sydänkohtauksen – lievät oireet sekoittuvat joskus närästykseen
Tiedätkö mistä oireista tunnistat sydänkohtauksen? Sydäninfarktin sattuessa jokainen minuutti on arvokas – näin toimit oikein.
Henkka Hyppönen: "Muutos vaatii itsensä kuuntelua ja emotionaalista hyppyä"
Henkka Hyppönen: "Muutos vaatii itsensä kuuntelua ja emotionaalista hyppyä"
Muutoksen aikaansaaminen vaatii paitsi itsensä kuuntelua, myös ajatusten jakamista muiden kanssa.

OP sosiaalisessa mediassa