Suomalainen viljelytekniikka voi auttaa viemään perunan avaruuteen

Suomalainen viljelytekniikka voi auttaa viemään perunan avaruuteen

Ilmaperuna oli aluksi pelkkä humoristinen heitto. Kahdeksassa vuodessa Suomen Siemenperunakeskus on kuitenkin kehittänyt siitä vakavasti otettavan tuotteen.

18.1.2018
Silja Eisto, kuva: Teija Soini
Suuryritykset nousevat omassa Maslowin tarvehierarkiassaan
Onko yrityksillä omat Maslowin tarvehierarkiansa ihmisten tapaan? Väljästi arvioituna siltä vaikuttaa, kun perehtyy Aalto-yliopiston professoreiden toteuttamaan OPn suuryritystutkimukseen 2018....
Kim Heiniö: Loistava asiakaspalvelija ylittää odotukset
Ravintoloitsija Kim Heiniö kertoo, miksi asiakaspalvelun merkitys korostuu ja miten sitä voi kehittää.
Tekoäly on modernin rekrytoijan oikea käsi
Tekoälyn hyödyntäminen rekrytoinnissa on mahdollisuus etenkin suurille yrityksille, jotka rekrytoivat usein ja hakijoita on kymmeniä tuhansia. Mutta mitä osia prosessista voi delegoida tekoälylle?
Kim Heiniö: Onnistunut konsepti tarjoaa aina jotain uutta
Ravintoloitsija Kim Heiniöllä on paljon kokemusta konseptien kehittämisestä. Videolla hän kertoo, miten ideasta syntyy toimiva konsepti.
Pienyrittäjä, verkostoidu omalla tyylilläsi
Yrittäjälle verkostot ovat tärkeitä: niistä voi löytää yhteistyökumppaneita, uusia asiakkaita ja vertaistukea. Itselleen sopivia verkostoja kannattaa etsiä myös sosiaalisesta mediasta, jossa pääsee...
Uusien yritysten hyvä perustamisvire jatkuu
Aloittaneiden yritysten määrä nousi vuonna 2017. Alueelliset erot näkyvät kuitenkin räikeästi koko maan kattavassa uusien yritysten perustamistilastossa.
Sani Leino: "Vaikuta siellä, missä asiakkaasi ovat"
Myynnin onnistumiseksi kannattaa vanhat, perinteiset myyntikeinot yhdistää uusiin työkaluihin. Sosiaalisen myynnin valmentaja Sani Leino painottaa, että minkä tahansa alan myyjän kannattaa hallita...
Kasvuraketti Piceasoft ponnisti Pirkanmaalta globaaliksi toimijaksi
Nokian vaikeiden vuosien spin-offina syntynyt ohjelmistoyritys on muutamassa vuodessa kasvanut pienestä tamperelaisesta firmasta kansainväliseksi menestystarinaksi.
Vuosi 2018 näyttää hyvältä rahoitusta tarvitseville yrityksille
Talouden piristyminen pitää yllä hyvää investointivirettä tänäkin vuonna. Rahoituskanavien monipuolistuminen tarjoaa pk-yrityksille entistä enemmän mahdollisuuksia.
Sani Leino: "Sisällöt auttavat asiakasta löytämään asiantuntijat"
Sisällöntuotannon kanavat ja keinot ovat monet, mutta mistä lähteä liikkeelle? Sosiaalisen myynnin valmentaja Sani Leino kehottaa kokeilemaan useita tapoja ja löytämään tällä tavoin itselleen...
Sani Leino: "Sosiaalinen myynti alkaa kuuntelusta"
Käsite ”sosiaalinen myynti” on useille yrittäjille vielä täysin vieras. Sosiaalisen myynnin valmentaja Sani Leino selventää, että yksinkertaisimmillaan kyse on some-avusteisesta myynnistä – eli...
Ei mikään tavallinen yrityskauppa ‒ neljästä tuli yksi
Kimppa-malli tarjoaa mahdollisuuden kasvuun, riskinottoon ja lisää yrittäjien motivaatiota.
Uusi työ tulee ‒ kysy itseltäsi ainakin nämä kysymykset
Psykologi Jarkko Rantanen sanoo, että paras tapa valmistautua työelämän suureen mullistukseen on opetella itsensä johtamista ja tuntea toimintatapansa.
Suunnittele, tauota ja vaihda paikkaa – kymmenen vinkkiä onnistuneisiin etätyöpäiviin
Yhä useampi suomalainen tekee etätöitä. Kolme kokenutta etätyöläistä kertoo, miten päivistä työpaikan ulkopuolella saa eniten irti.

OP sosiaalisessa mediassa