Työ ei rasita, jos se on osa elämäntapaa

Työ ei rasita, jos se on osa elämäntapaa

Mitä pitää tehdä, jos yrittäjän työpäivät venyvät ja kesälomat jäävät lyhyeksi? Paras apu on hyvä suhde työhön – parhaimmillaan työ on osa elämäntapaa, sanoo yrittäjä Katja Noponen. Millä muilla...

25.9.2017
Katja Noponen Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Katja Noponen
Terveyspalveluissa hyvä sijainti on riittävän lähellä
Käynti sairaalassa tai terveyskeskuksessa tulee ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun terveys on jo horjunut tai loukkaantuminen on tapahtunut. Silloin olennaista on, että terveyspalvelut palvelevat...
Katso video: Näin puhdistat kaasugrillin alle vartissa
Grillaaminen siistillä grillillä on luksusta! Tee kaasugrillillesi pikapesu ennen kesän ensimmäistä grillauskertaa sekä tarpeen mukaan grillauskauden aikana.
Täit, kihomadot ja norovirus – voiko lasten vitsauksilta säästyä?
Pienten lasten vanhempien elämässä on kolme sanaa, jotka saavat polvet veteliksi: ”Päiväkodissamme on täitä”. Näihin törmää useimmiten päiväkodin ulko-oveen kiinnitetyssä lapussa. Siihen on...
Mahatauti, ei kiitos! Näin peset kädet oikein
Paras tapa pitää tauti loitolla on pestä kädet. Tehokas pesu sisältää reipasta hankaamista ja kestää vähintään 10 sekuntia.
Kuuntele ja anna kokeilla – näin valitset lapselle sopivan harrastuksen
Parhaimmillaan harrastukset rikastuttavat koko perheen arkea. Mistä tietää, mikä on sopiva laji – ja mitä tehdä, jos lapsi kyllästyy?
Viimeinen oljenkorsi ‒ halu auttaa sai yrittäjän liittymään kantasolurekisteriin
Yrittäjä Jaakko Puolakka on kuulunut kantasolurekisteriin 12 vuotta. Kaksi kertaa hän olisi sopinut luovuttajaksi. Silti hän ei ole voinut toimia luovuttajana vielä kertaakaan.
Kolmen liikkeen kotijumppa – välineet löytyvät kaapistasi
Unohda käsipainot ja juoksumatto: näin moppi, mehukanisterit ja kertakäyttölautaset auttavat sinua pitämään kehon kunnossa.
YO-kirjoitukset edessä ja eväät hankkimatta? Lue vinkit ennen kuin lähdet ostoksille
Ylioppilaskirjoitukset ovat startanneet syksyn osalta! Jotta rutistuksesta selviää kirjaimellisesti puhtain paperein ei ole yhdentekevää, mitä nauttii evääksi kirjoitusten aikana. Listasimme...
”Minun ei tarvitse hakea hyvää mieltä ostamalla tavaraa”
Kati Soininen tarvitsi tönäisyn opetellakseen erätaidot, jotka tekivät hänen elämästään entistä parempaa. Nyt hänen tavoitteensa on nukkua vähintään yksi yö kuukaudesta ulkona ympäri vuoden.
Mitä yhteistä on ilmastonmuutoksella, talouskriisillä ja hyvinvointiongelmilla?
Istuin vuosia takaperin Nordic Business Forum -tapahtuman yleisössä kuuntelemassa Yhdysvaltain varapresidentti Al Goren puhetta ilmastonmuutoksesta. Hyvinvointialan vaikuttajana ja terveysongelmien...
Moni treenaaja unohtaa yhden liikunnan tärkeimmän elementin: tätä lepopäivä oikeasti tarkoittaa
Jos kunto ei kohene ja lihasvoima ei kasva, syy ei välttämättä ole liian kevyt treeni vaan riittämätön lepo. Nämä kuusi asiaa levosta kannattaa tietää.
Lapselle halutaan nyt laatua ‒ suomalaisyrittäjät haastavat halpatuotannon
Jussi Kurkelan ja Anu Mäkisen yritykset tarjoavat kestävän ja laadukkaan vaihtoehdon lastentarvikkeille ja -vaatteille. Se on osoittautunut miljoonabisnekseksi.
Syksy on täällä – Mitä päälle kun viima vinkuu ja vettä vihmoo?
Syksy tulee, mutta se ei ole syy lopettaa ulkona urheilemista. Lue, miten ulkoliikkuja pitää itsensä parhaiten kuivana ja lämpimänä.
Masennus vai uupumus, tunnistatko eron?
Pohjola Sairaalan työterveyslääkärin Leif Lindbergin mukaan puhuminen on tärkeä parannuskeino sekä masennukseen että uupumukseen.