Kentältä leikkauspöydälle

Kentältä leikkauspöydälle

Elämää ei voi ennustaa, mutta ennakoida voi. Kotkalainen Sari Tossavainen neuvoo perheen vanhempia vakuuttamaan myös itsensä.

22.9.2017
Satu Temonen
Omistaja-asiakkaat valitsevat keskuudestaan OP Länsi-Uusimaan edustajiston
Edustajistovaaliin ilmoittautui 96 ehdokasta
Omistajan ääni kuuluville edustajiston kautta
Monet suomalaiset ovat osuuskuntien jäseniä, mutta yritysmuotona osuuskunta on saattanut jäädä monelle vieraaksi. Erityisesti kysymyksiä syntyy siitä, kuka osuuskunnassa käyttää päätösvaltaa.
Riski ei ole ruma sana
Riski tarkoittaa, että johonkin tavoittelemisen arvoiseen asiaan liittyy myös mahdollisuus negatiivisesta lopputuloksesta.
Miten sinä selviäisit, jos perhettäsi kohtaisi vakava sairastuminen tai tapaturma?
Ystäväni lapsi on sairastanut pienestä pitäen ja läpikäynyt useita leikkauksia. Ystäväperheen tilanne sai minut pohtimaan myös omaa ja perheeni terveyttä ja hyvinvointia. Mitä, jos vastaava tilanne...
Uudistuneet asumisen palvelut – kaikki saman katon alta
Länsi-Uudenmaan OPn asumisen palvelut kattaa kaiken asumiseen liittyvän esim. rahoituksen, vakuuttamisen sekä välityspalvelut. Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus tekee saumatonta yhteistyötä koko...
Iloisia ilmeitä, hymyjä ja kimallusta silmissä – auringontäyteinen #Hiiop-vapaaehtoispäivämme Koitelinkoskella!
Oulun Osuuspankin ”Napakymppi-kollektiivi” toteutti #Hiiop-vapaaehtoistyöpäivänsä Jaarankartanon palvelukeskuksen asukkaiden kanssa. Tässä Terhi Heikkilän yhteenveto mieleenpainuvasta päivästä.
Entäpä jos kuuluisit oman pankkisi edustajistoon?
Edustajiston vaalit ovat käsillä! Ehdokkaaksi voit asettua 8.9. asti vaaliportaalissamme osoitteessa www.op.fi/edustajistonvaalit. Omistaja-asiakkaana ja edustajiston jäsenenä pääset vaikuttamaan...
Mikä ihmeen struksiperhe?
Sijoitusten yhteydessä kuuluu joskus mainittavan sanan struksiperhe. Mikä ihmeen struksiperhe? Asuuko se Korkeasaaressa vai liittyykö se jotenkin rakentamiseen ja vaatii rautakaupassa asiointia.
Kesä kissojen kaverina
OP Tampere tarjoaa tänäkin kesänä 40 yhdistykselle mahdollisuuden palkata kesätyöntekijä pankin tuella. Muun muassa kissatalon hoidokit saavat kahdeksi viikoksi täysipäiväisen hoitajan.
Viisi syytä lähteä edustajistoon
”En tiedä, mitä edustajisto tekee.” ”En tiedä riittävästi pankin toiminnasta, jotta voisin ottaa vastuuta toiminnan linjaamisesta.” ”Pitäisi olla enemmän aikaa.” Tähän tapaan meille vastattiin, kun...
Yrityksen elinkaari
Puhuttaessa yrittäjyydestä ja uusista yrityksistä ei voi olla törmäämättä start up -termiin. Kaikki aloittavat yritykset eivät mene tämän määritelmän piiriin, koska termi viittaa yrityksiin, jotka...
Mobiiliasiointi sujuu ikäihmisiltäkin
OP-mobiilin kautta hoituvat päivittäiset raha-asiat helposti, mutta älylaitteet ja sovellukset eivät ole vain nuoremman sukupolven yksinoikeus.
Tarinoita Kesäduunista osa 4: Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa
16-vuotiaalla Matti Pellisellä ei ollut aiempaa kokemusta vanhusten kanssa työskentelystä, mutta kaksi viikkoa Joutsenon Vanhustentaloyhdistyksellä sujui mukavasti.
Tarinoita Kesäduunista osa 3: Kun nuori ja ikäihminen kohtaavat
Ylämaan Kosenkotiyhdistys oli kolmatta vuotta mukana Kesäduuni-hankkeessa ja palkkasi kuluneen kesän aikana neljä nuorta vanhuspalveluiden ja kiinteistöhuollon tehtäviin.